Dikkat: Balinalar bu altcoin'lerde dev alım gerçekleştiriyor!
Dikkat: Balinalar bu altcoin'lerde dev alım gerçekleştiriyor!

Dikkat: Balinalar bu altcoin’lerde dev alım gerçekleştiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum balinaları, geçtiğimiz gün satın alınan ilk 10 dijital varlık listesinde yer alan LINK, MATIC ve diğer tokenleri biriktirmeye devam ediyor. Son olarak balinalar MATIC’te 4,8 Milyon dolar değerinde alım gerçekleştirdi Böylece LINK en çok satın alınan token oldu.

MATIC, böylece kripto paralar arasında popülerliğini artırmaya devam ediyor. Balinalar MATIC’te 4.8 milyon dolar, LINK’te 1.6 milyon dolar satın alıyor Balina hareketlerini izleme platformu olan WhaleStats kripto platformu geçtiğimiz gün gece en büyük 1.000 ETH balinası tarafından en aktif olarak satın alınan ilk 10 kriptonun bir listesini paylaştı.

Hangi kripto paralar balina adreslerinin gözdesi?

İzleyici ayrıca, çok sayıda ETH sahibinin LINK, MATIC ve en çok satın alınan dijital varlıklar listesinden iki kripto para daha satın aldığını bildiren birkaç gönderi yayınladı. MATIC, LINK vb. ETH yatırımcıları arasında popüler konuma geldi.

Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK) blockchainin yerel paraları dışında, son 20 saat içinde ETH sahipleri Tether, Circle ve Binance’den çok sayıda ETH, SUSHI, WOO, dolara sabitlenmiş sabit para satın alıyor. MATIC burada 6. sırada, LINK ise 8. sırada yer alıyor.

Shiba Inu, kripto para piyasasında daha iyi performans gösteriyor. Birkaç tweet’te WhaleStats, son zamanlarda 2.767,779 MATIC ve 99.990 LINK’in satın alındığını belirtti. Bunlar sırasıyla 4.853,435 dolar ve 1.614,838 dolar değerinde yer aldı.

Bu balinalar ayrıca 1.122,173 dolar değerinde 1.954,300 WOO ve 8.255,745 dolar değerindeki 2.003,821 SUSHI satın aldı. Her iki token de Ethereum yatırımcıları tarafından satın alınan ilk 10 kripto para listesinde yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin