TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı
TRON kurucusu Justin Sun, Ethereum tabanlı DeFi protokollerine 1,6 milyar dolar yatırım yaptı

Justin Sun bir duyuru ile TRX ve BTT’yi pumpladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Justin Sun’un Tron’u (TRX), sanal varlıkların genel piyasa değerini toplu olarak iyileştiren, son fiyat artışında en iyi performans gösteren oyunculardan biri oldu. Trading View’a göre, yazım zamanında Tron, bir saatlik grafikte %7,80’lık hızlı bir artış yaşayarak önemli bir değer kazandı.

Justin Sun, Twitter’da açıklama yaptı

CoinMarketCap’e göre, Tron, basın zamanında 1.93 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile on birinci en büyük kripto para. Tokenin ticaret hacmi 709 milyon dolar civarında ve 0,03 dolardan işlem görüyor. Kripto meraklıları, şu anki fiyat artışını Tron ve BitTorrent ile ilgili önemli bir duyuruya işaret eden Justin Sun’ın Twitter’da yaptığı bir açıklamaya bağladı. Açıklama şu şekilde:

TRON ve BitTorrent’le alakalı devasa ve şaşırtıcı bir şey oluyor. 1 Haziran’dan sonra paylaşacağım.

Duyuru, kripto topluluğunun dikkatini çekti ve piyasa, sermayenin token piyasasına akmaya başlamasıyla cevap verdi. Popüler bir kripto trader’ı olan Jayden Crypto da yaklaşmakta olan duyuruya dikkat çekti ve büyük bir ani yükselişin çok yakında olabileceğini söyledi.

Buna karşın esas yükseliş BTT’deydi. Kripto para, duyurudan sonra yüzde 20 değer kazandı ve dolar bazında 0.0014’e ulaşan BTT, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak yeni bir rekora imza attı.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin