Kripto piyasasında en tuhaf 5 kripto para birimi
Kripto piyasasında en tuhaf 5 kripto para birimi

Kripto piyasasında bulunan en tuhaf 5 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimleri oldukça uzun süredir var, ancak son zamanlarda insanlar para birimini popüler hale getirmek için çeşitli işlemler kullanma fikrine ısınıyorlar. Dijital para birimleri dağıtık defter teknolojisi ile dağıtılmış ve desteklenmiştir. İnsanların bugünden haberdar olduğu en popüler kripto para birimleri Bitcoin ve Ether’dir. Özellikle piyasa hakkında fazla bir şey bilmiyorsanız, en azından kripto para birimleri fikrini popülerleştiren Bitcoin’in hızlı bir şekilde takdir edilmesini duymuşsunuzdur.

5 tuhaf kripto para ve özellikleri

Şirketler kendi kriptolarını oluşturarak para kazanmanın yeni yollarını buluyorlar. Piyasa balonculuğunda neden bu kadar çok alternatif kripto parayı olunca, bazıları diğerlerinden daha tuhaf olabiliyor. Bu makale, var olan en garip 5 kripto paranın ortaya çıkarılmasına yardımcı olacak:

Unobtanium

Unobtanium, özellikle, Avatar’ın kurgusal mineralinden esinlenildiği düşünüldüğünde, dünyadaki en nadir kripto para birimlerinden biri olarak kabul edilir. Para birimi azlığı, dağılımı, adil lansmanı ve düşük enflasyon nedeniyle benzersizliği ile gurur duyuyor. Bu kripto para biriminin modeli, önümüzdeki 300 yıl boyunca yalnızca 250.000 Uno madeni para kullanılmasına izin veriyor. Nadir halindeyken bile, bugünün pazarında yaklaşık 76 dolarlık bir token fiyatına ulaştığını göreceksiniz.

Web sitelerinde, Bitcoin’den üç kat daha hızlı olan güvenli bir Blockchain olduğunu söyleyerek, Bitcoin yerine daha iyi bir seçenek olduğunu iddia ediyor. Verilerin güvenliğini garanti altına almak için MySQL gibi güvenli bir protokolde kullanıcılara güvenlik sağlıyor.

PotCoin

Esrar işlemlerinde kullanılabilecek para birimini hiç duydunuz mu? Pekala, PotCoin yasallaştırılmış esrar ürünlerinin satışında kullanılan bir kripto para birimidir. Bu para biriminin esrar endüstrisindeki satışları artırması amaçlanıyor. Bu para biriminin amacı, kullanıcıların marihuana ürünleri alıp satmaya devam etmesi için güvenilir ve güvenli bir ortam oluşturmaktır. Bu para birimi, kullanıcılarına, yalnızca işlem yapmak için değil, aynı zamanda birbirleriyle iletişim kurmak, büyümek ve etkileşimde bulunmak için de fırsat tanır. Bu kripto türünün ilki ve 16 milyon dolarlık bir piyasa değeri bulunuyor.

Sexcoin

Evet, Sexcoin diye bir şey var. Web sitelerinde olduğu gibi, sektöre özel ilk kripto para birimidir. Belli ki yetişkinlere yönelik bir para birimidir. “Yetişkin ürünleri” için alışveriş yaparken daha kişisel bir deneyim yaşamalarına yardımcı olur.

Basitçe söylemek gerekirse, almayı tercih ettiğiniz belirli satın alımlar ve hizmetler için ödeme yapmanın ücretsiz bir yoludur. Teknik olarak, para birimi işlemlerde anonimlik ve yüksek güvenlikli ‘yetişkin ürünleri’ için çevrimiçi alışveriş yapmanın zorlaşabileceği görüşünde. Bu nedenle Sexcoin, kullanıcıları hiçbir geri ödeme olmadan adsız olarak güvendedir. Bu kripto paraların temini 250.000.000 madeni para ile sınırlandırılmıştır. Teknik olarak, işlemlerin doğrulaması çok hızlı bir şekilde – 60 saniyelik zaman hedefi – güvenli işlemler kuracak ve anonimliği koruyacak şekilde gerçekleşir.

Dogecoin

Dogecoin, meme olarak popüler olan bir Japon köpek ırkı olan Shiba Inu’dan alınan kökleri göz önüne alındığında, şaka olarak başlayan kripto para birimlerinden biridir. Bu Doge’nin resmi, çok renkli, Comic Sans başlıklarının yanındaydı. Eşler arası bu merkezi dijital para birimi, NASCAR sürücülerine ve Olimpiyat sporcularına sponsorluk yapmak gibi şaşırtıcı eylemlerle 2 milyar doların üzerinde bir miktar fon topladı. 2013 yılında popüler hale gelen bu para birimi, arka planda çizgi roman metinleri olan bir köpeğin yüzüne sahiptir. Genel olarak, bu para birimi, çevrimiçi alanda, dikkate değer içerik sağlayıcılarına küçük “ipuçları” ödemenin bir yolu olarak kullanılmıştır. Ayrıca, daha önce sözü edilen örnekler gibi yardım kuruluşları için para toplamak için mükemmel bir yol haline gelmiştir.

PutinCoin

PutinCoin’in birincil amacı, Rusya devlet başkanına ve halkına “haraç” ödemekti. Bu yüzden kendisini Rusya’nın ulusal şifreleme para birimi olarak tanımlıyor. Para birimi, blok kâşifleri, farklı tür cüzdanlar, oyun uygulamaları ve ödeme çözümleri gibi sayısız altyapıya sahiptir. Tüm bu altyapılar, kullanıcıların çeşitli finansal işlemler yapmasına izin vermek için yönlendirilmiştir. Yatırımcılara, işletmelere, sosyal projelere, özel kişilere, uygulamalara ve hizmetlere sınırsız fırsat sunan bu para birimleri ile elde edebileceğiniz çok şey var. Bu token sadece 2016’dan beri var olmasına rağmen, 2.5 milyon ABD doları civarında bir piyasa değeri bulunuyor.

Bu kripto para birimlerinden daha çok var. Bu yüzden dünyanın hızlı bir şekilde dijital para birimlerine geçtiğinin bir işareti ve yakında herkesin bu değişime adapte olma zamanı gelebilir.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin