Meme coin’deki yükseliş sonrası piyasa değerinde değişim geldi!

İki meme coin piyasaya hakim: Artışlar peş peşe geliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hiç şüphesiz bu haftanın en çok konuşulan ve öne çıkan varlığı Dogecoin oldu. Twitter söylentilerinin dolaştığı bu hafta içinde sadece Bitcoin değil meme coin’de kendini gösterdi. Herkes Dogecoin’e kitlenirken bir diğer meme coin olan Shiba Inu’da unutulmadı.

Piyasada her iki varlığın yükseliş yapması hacimin daha fazla gelmesen yardımcı olabilir. Fakat şu an en çok DOGE öne çıkıyor. Topluluk ve analistler ise Dogecoin’in ardından sıra Shiba’ya geleceğine inanıyor. Şimdiden fiyatlanma yavaş yavaş oluşuyor.

ABD hisse senedi piyasası 28 Ekim Cuma günü Wall Street’te oldukça sağlam bir yükseliş kaydetti. Bu, daha geniş kripto piyasasının ralliyi yakalaması için yeterliydi. Bitcoin (BTC) bir kez daha 20.700 dolara yükseldi ve Ethereum (ETH) 1.600 dolara yaklaşıyor.

Meme coin’ler piyasada hareketli

En büyük iki meme coin DOGE ve SHIB, adeta parti veriyor. Dünyanın en büyük meme coin’i bugün %25 daha yükseldi. Dogecoin fiyatı haberi yaptığımız esnada 0,103 dolardan işlem görüyor. 

Kripto para birimi, bir haftalık süreçte neredeyse yüzde 80’e yakın büyüme kaydetti. DOGE fiyatı üç ayda ikinci kez 0,085 doların üzerinde işlem görüyor. Bununla birlikte, Dogecoin 0,88 dolarda güçlü bir dirence sahip olduğundan bireysel yatırımcıların burada dikkatli olmaları gerekiyor.

Tüm gözler Shiba Inu’da

Dogecoin ile birlikte gözler, en yakın rakibi ve ikinci en büyük meme coin Shiba Inu (SHIB) da toplanıyor. SHIB, 0.00001223$ fiyat ve 6.7 milyar $ piyasa değeri ile %14 artışla işlem görüyor. Geçen hafta, Shiba Inu (SHIB) fiyatı iki sıra yükselerek %25 artarak piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para oldu.

Tarihsel eğilimlere göre, SHIB fiyatı yakında haftalık grafiklerde DOGE’nin yaklaşık %50 rallisini yakalayabilir. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment raporları:

“DOGE (7 günde +%74) ve SHIB (7 günde +%25) gibi meme coin’lerle hangi tarafında olursanız olun, yükseldiği inkar edilemez. ShibaInu tarihsel olarak Dogecoin yükselişlerini takip etti. Grafiğimizde işlem hacminde bunu görebilirsiniz.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin