Bu iki altcoin kan banyosu yaşıyor! Alım fırsatı mı?

Bu iki altcoin kan banyosu yaşıyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto pazarı, sonunda 5 Ocak’taki çöküşten yavaş yavaş toparlanıyor gibi görünüyor. Cardano, Polygon ve Axie Infinity gibi altcoinler, günün her saatinde %13, %4 ve %3 kazançlarla iyi bir artış yaşadı. Buna karşılık, olumsuz duygulardaki artış nedeniyle sermaye Crypto.com ve Loopring’den çıkıyor gibi görünü0yor.

Panik satışı, bu altcoinleri birkaç ayın en düşük seviyelerine çekti. Bununla birlikte, altcoinler tarihi diplerine geri döndü. Tokenler sağlam bir gelecek potansiyeli sergilerken, CRO ve LRC için satın alma çağrıları yapıyor.

Crypto.com’a (CRO) yapılan hack saldırısı alım fırsatı mı?

Crypto.com’a bağlı bazı kullanıcı hesapları şüpheli etkinlik bildirdi. Sorunu çözmek için ekosistem, tüm para çekme işlemlerini hızlı bir şekilde geçici olarak askıya aldı. Platform, sorunun varlığını kabul etti ve sorunu en kısa sürede çözmek için söz verdi.

Aksaklık nedeniyle, CRO fiyatı, 0,4401 dolara dik bir düşüş yaşadı. Fiyat, büyük bir destek bölgesi kümesi etrafında işlem görüyor gibi görünüyor. Öte yandan, hafta boyunca 41.03 milyon dolarlık rekor kıran döviz girişleriyle satın alma baskısı yavaşlamış görünüyor.

Altcoin, 5 Ocak’taki çöküşten bu yana 0.4546 dolarlık alt destekte üçlü düşük seviyeler oluşturdu. Model, aşağı yönlü hareketin sona doğru ilerlediğini ve yükseliş trendinin kaçınılmaz göründüğünü ima ediyor. Yukarıdaki yükseliş görünümü düşüş hakimiyetini değiştirirse, net ağ büyümesi %2,04 yükseliş olduğundan, CRO fiyatı yeniden dirilişi %50 oranında teyit etmek için altları çevirerek 0,6461 doları geri alacaktır.

Loopring (LRC), dipten alım fırsatı mı sunuyor?

Loopring, son zamanlarda %500’ün üzerinde müthiş kazanç sağlayan en iyi ERC-20 tokenleri arasında yer aldı. Bununla birlikte, altcoin, son birkaç hafta içinde yerel düşük seviyelerde birikme olmadan istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı. Geçen yılki devasa fiyat hareketi, Gamesshop ile ortaklık söylentilerini çevreleyen hype’ın katlanarak artmasından kaynaklanıyordu.

Paniğe kapılıp LRC satıyorsanız düşünmenizde fayda var çünkü altcoin’in hâlâ yükselme şansı var. Son birkaç ayda elde edilen negatif kazanımların %80’ine rağmen, kilitlenen toplam değere yönelik piyasa değeri 4,5 ayın zirvesinde. Bu nedenle, fiyatın beş ayın en düşük seviyesi olan 0.75 dolara kadar düşmesi bekleniyor. Yine de projede yüksek verim ve düşük maliyetli işlemler sağlamak için ZK-Rollup katman-2 çözümleri kullanılıyor ve fiyat yükselebilir.

Toplu olarak, CRO ve LRC fiyatları ATH’lerinden %70 daha düşük işlem görüyor ve dolayısıyla bu, fiyatlar yükselmeden önce satın almak iyi bir fırsat olabilir. Şu anda, Zincir üstü aktiviteler yükselişe geçiyor gibi görünüyor, fiyatlar sonunda bu dipleri değiştirebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin