ICST
ICST

İçerik yaratıcılarını ödüllendiren platform: ICST

service service
Share

Share This Post

or copy the link

People-Joy Vakfı’nın Blockchain girişimi ICST (Bireysel İçerik ve Beceri Tokeni), bireysel içerik ve yeteneklerin oluşturulması, yayınlanması, tanıtımı ve ticareti için bir ekosistem sunuyor.

Blockchain teknolojisinin yıldızının parlaması, birçok yeni endüstrinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine neden oldu. İnternet dünyası sayesinde yeni beceriler, hizmetler ve ürünler, içerik oluşturucuların en acemisinin bile para kazanmasına imkan tanıdı.

Internetin hayatımıza girmesiyle, neredeyse sonsuz bir olasılık listesi ortaya çıktı; çevrimiçi oyunlar, YouTube, Sosyal medya, bağımsız müzik prodüksiyonu ve blog oluşturma, bağımsız içerik oluşturucuların kendilerine bir isim verebilmeleri bu bu listeyi oluşturuyor. Ancak, bağımsız içerik ve beceri paylaşımının hızlı büyümesine rağmen, çocuk sektörleri bazı temel sorunlarla boğuşuyor.

Sektör problemleri ve ICST

ICST bu konulara göz atmış ve geleneksel C2B2C (Tüketici-İşletme-Tüketici) modelinden gelişen ve Tüketici-Blockchain-Tüketici modelini geliştirerek, sektörü benzersiz bir blockchain çözümü ile tanıştırıyor.

Teknoloji, dijital içerik üretimi ve dağıtımı için genel masrafları azaltmaya yardımcı olduğu kadar, kârlılık oranlarını da düşürdüğü maalesef acı bir gerçektir. Aracılar eskimeye başlıyor, web siteleri, yayıncılar, dağıtıcılar vb. içerik oluşturucuları için belirli bir düzeyde hizmet sağlıyorlar, ancak komisyonları azaltıyor, yaratıcılık ve yenilikçilik ile boğuşturan içerik oluşturucular derinden etkileniyor.

ICST, mevcut içerik oluşturma modellerinin sıkıcı verimsizliklerini bir blockchain çözümü uygulayarak yok ediyor. Blockchain teknolojisinin faydaları çok geniş kapsamlıdır ve ICST platformu bunu kullanarak, global yaratıcı içerik ve beceri paylaşımını geliştirmek için kendisine ait bir token kullanacaktır.

Platform çözümleri

Merkezi olmayan platform sayesinde, kullanıcılar işlerini herhangi bir aracı olmadan serbestçe paylaşabilecekler; Aynı zamanda onlara telif hakları kontrolleri sağlayarak, onları çalışmalarından dolayı hak ettikleri ödülleri alırlar. İçerik oluşturucular ve satıcılar, platformda eşler arası bağlantı kurarak aracıları ortadan kaldırır ve sermaye kazancını en üst düzeye çıkarır.

Platformun ekosistemi, mevcut Blockchain teknolojileri arasındaki en şeffaf ve güvenilir uygulamalarından biri olan Ethereum ve akıllı sözleşme teknolojisini kullanarak, işlem maliyetlerini düşürüyor ve işlemlerin verimliliğini artırıyor. İçerik oluşturucuların artık çalışmalarını birden fazla platformda barındırması gerekmiyor. ICST, bu platformların içeriğin kolayca taşınmasını ve içeriğin merkezi olmayan bir alanda merkezileştirilmesini sağlıyor.

Kişisel bilgisayarlar ve internet, teknolojinin verimliliği sayesinde gelişen yenilikçi endüstriler ve içerik oluşturucuların büyümesine nasıl sebep olduysa, ICST, dijital teknolojideki en son ilerlemeyi, Blockchain’i kullanarak bu güçlendirmeyi daha da geliştirmektedir.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz. White paper için tıklayınız.

 

ICST

Web Sitesi – TwitterFacebookYouTubeMedium

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin