Native Video Box ve ICOBox
Native Video Box ve ICOBox

ICOBox ile işbirliği yapan Native Video Box, dijital içerik dünyasının tabiatını değiştirmeye hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

15 Nisan 2018’e dek ICO’nun ikinci aşamasında olan Rusya’nın yükselen bağımsız yerli video platformu Native Video Box (NVB), ICOBox ile işbirliği kurduğunu duyurdu.

Aracıları ortadan kaldırmayı hedefleyen NVB platformu; içerik geliştiricilerin, reklamverenlerin ve yayıncıların doğrudan bağlantı kurmalarını sağlayarak dijital reklamcılık ekosisteminin yüzünü değiştirmeyi amaçlıyor. ICO’larını yürüten şirketler için SaaS çözümleri sunan ICOBox, NVB’yi token teklifinin tüm aşamaları boyunca yönlendirerek teknik, yasal ve pazarlama hizmetleri sunacak.

Native Video Box ile aracılar ortadan kalkıyor

Çevrimiçi pazarlama dünyasında reklamverenler, pazarlama hedeflerine ulaşmak için maksimum gösterim sayısına erişmek isterken web sitesi yöneticileri de aynı şekilde reklamverenlerden gelir elde etmek amacıyla sitelerine trafik çekmeyi amaçlıyor.

Büyük video içerikleri reklamverenler ve yayıncılar için iyi bir kitle yaratmakta anahtar faktör olsa da daha geniş bir dağıtım sağlayabilmek adına rekabet etmek zorunda olan küçük video stüdyoları veya vloggerlar gibi içerik yaratıcıları, her zaman en iyi yayıncılara ulaşma şansı elde edemeyebiliyor.

NVB platformu; içerik oluşturucuların, reklamverenlerin ve web sitelerinin en alakalı ortaklara bağlanabildiği bir çözüm olmayı hedefliyor.

Ek görüntülenme olanağı içeri, reklam tedarik zinciri dışarı

Native Video Box platformu, lisanslı video içeriğini yayıncı web sitelerine yerleştiren ve içerik yaratıcılarına büyük oranda ek görüntüleme olanağı sağlayan merkezsiz bir video dağıtım sistemi olarak çalışıyor.

Web siteleri basitçe sitelerine bir widget ekler ve NVB‘nin AI teknolojisi çıkış için ideal içeriği seçer. Kullanıcılar videoları böylece web sitesine özgü olarak deneyimleyebilirler. NVB ayrıca kalabalık reklam tedarik zincirini ortadan kaldırarak şirketin reklamdan elde edilen gelirlerin yüzde 75’ini içerik üreticileri ve dağıtıcılarla paylaşmasını sağlıyor.

NVB’nin kurucusu ve CEO’su Alexander Shishow bu platformun, reklam gelirlerini en çekici içerikleri yaratanlarla ve distribütörlerle doğrudan paylaşma kabiliyetine sahip olduğunu öne sürüyor:

Tüm bunların avantajı, en iyi platformları ve lisanslı video içeriğini makul bir ücret karşılığında reklamverenlere çekici hale getirerek, ağımızda büyük bir organik büyüme sağlaması.

“ICO sürecinde başarı bekliyorum.”

Aynı zamanda NVB’nin danışmanı olan ICOBox kurucu ortağı Mike Raitsyn, bu eşsiz ve ilgi çekici projenin gerçekleştirilebilmesi için etkili bir ICO sürecine ihtiyaç olduğunu düşünüyor:

Başarılı bir başlangıç teklifi için doğru malzemelere sahipler. Temel ilkelere inanıyorlar: Popüler ve yenilikçi bir fikir, en kaliteli ürünü savunmak, güçlü ve ulaşılabilir bir ekiple çalışmak… Bu nedenle ICO’da başarı bekleyebileceğimizi düşünüyorum.

Tüm ekosistem, herhangi bir işleme katılmak için gerekli olan NVB tokeni ile çalışıyor. Bu dahili kripto para sistemi, işlemlerin düzenleyici dokümantasyon ya da finansal taleplerin çözülmesinin yanı sıra yüksek döviz komisyonu sorununu ortadan kaldırarak dünyanın herhangi bir yerindeki üretici ile işlem yapılabileceği anlamına geliyor.

16 Şubat’a dek sürecek %20 indirim fırsatını kaçırmayın!

Token sahipleri, daha fazla token elde edebilmek için ikramiyelerden yararlanabilecek ve diğer potansiyel kullanıcılara token kiralayabilecek. Şu an ikinci aşamasında olan ICO, 15 Şubat’a kadar NVB tokeninde %20 indirim sağlıyor. Üçüncü aşamanın başlayacağı 16 Şubat tarihinden itibaren indirim olanağı %10’a düşecek.

Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin