Helium fiyatı grafiklerde güçlü görünüyor; Boğalar HNT’de hakimiyeti ele geçirdi mi?
Helium fiyatı grafiklerde güçlü görünüyor; Boğalar HNT’de hakimiyeti ele geçirdi mi?

Helium fiyatı grafiklerde güçlü görünüyor; Boğalar HNT’de hakimiyeti ele geçirdi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin balinaları Bitcoin’in yakın vadeli düşük seviyelerinde bir tasfiye şelalesi başlatmak için savaşırken Bitcoin hakimiyeti %40’ın altına düştü. Birlikte ele alındığında, bu, altcoinlerin yakın vadede güçlü olacağı ve güçlü altcoinlerin hızlı kazançlar kaydedebileceği anlamına gelebilir. Helium da böyle bir kripto para. Dirençten desteğe önemli bir seviye atladı ve alıcıların önümüzdeki günlerde fiyatları çok daha yukarı çekmesi muhtemel.

Fibonacci geri çekilme seviyeleri, Helium’un 29,9 dolardan düşük salınımı ve 43,5 dolardan yüksek salınımı için çizildi. Son iki hafta içinde HNT, 42 $ ‘daki en yüksek seviyeler ile 36 $’daki %50 geri çekilme seviyesi desteği arasında sıçradı.

Bu, HNT için bir aralık oluşturdu. Geçen hafta boyunca, HNT daha yüksek dipler oluşturdu ve daha yükseğe çıktı. Boğalar, HNT’de 42.2 $ seviyesini geçmeyi başardı ve alıcı arayışı içinde yeniden test etti.

Yeniden testte işlem hacmi yüksekti, bu da talebin güçlü olduğunu gösteriyordu.

%27,2 ve %61,8’deki Fibonacci uzantı seviyeleri, boğalar için hedef olarak alındı ve bu seviyeler, yükseliş hareketinin bir miktar dirençle karşılaşacağı yerler olarak görülebilir.

Helium fiyatı yükselişini sürdürebilecek mi?

Fiyat grafiklerinde, 21 SMA (turuncu) 55 SMA’nın (yeşil) üzerine çıktı, bu da son momentumun güçlü bir şekilde yükseliş gösterdiği anlamına geliyor. RSI da nötr 50 seviyesinin oldukça üzerindeydi ve 60’ın üzerindeki bir değer genellikle güçlü yükseliş momentumunu da gösteriyor.

Fiyat daha yüksek bir artış sağlarken RSI daha yüksek bir artış yapmazsa düşüş eğilimi görülebilir. Bununla birlikte, bu sadece küçük bir düşüş görecek ve muhtemelen HNT’yi 42,5 $ alanına geri götürmeyecektir.

Sonuç

Saatlik ve 4 saatlik gibi daha kısa zaman dilimlerinde fiyat güçlü bir şekilde yükselişe geçti. 42,2 $’da önemli bir seviyeyi aştı ve destek bulmak için yeniden test edildi. Ayılar, Helium rallisini agresif bir şekilde 54 dolara sattıklarından Kasım ayı sonlarında direnişe geçmişti. Şimdi, boğalar daha güçlü görünüyor ve fiyatın 47 – 52 dolarlık direnç alanına yükselmesi muhtemel.

Bu alan başarılı bir şekilde kırılabilirse HNT/USDT’nin önümüzdeki günlerde 60 – 68 dolar aralığına kadar yükselebileceğini görebiliriz. Bu da mevcut seviyelerden yüzde 35 – 50 oranında bir yükselişe denk geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin