Haftanın kripto haberleri: Yoğun geçen haftanın özeti…

Haftanın kripto haberleri: Yoğun geçen haftanın özeti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto haberleri için bu hafta oldukça yoğun geçti. 5 günlük haber akışı Amerika tarafından gelen açıklamalarla doldu. Pazartesi gününden bu yana neredeyse her gün yeni bir gelişme ve açıklama yapıldı.

Kripto haberleri olumlu ya da olumsuz olmasıyla beraber piyasayı anında etkiledi. Bitcoin’in ilerlemesi gelişen haberlerin etrafında şekillendi. Bitcoin fiyatı zaten en çok beklenen seviyelerden biri olan 25.000 $’ı geçti. 

Kripto para birimi sonunda bu seviyeden geri çekildi, ancak tüm kripto pazarı için bir emsal oluşturdu. Ama daha da önemlisi, boğa piyasası nihayet geri dönüyor gibi görünüyor. Perşembe günü, pozitif bir TÜFE verisinin yayınlanmasının ardından, fiyatı yukarı taşıdı.

Kripto haberlerinde yaşanan gelişmeler

Kripto haberleri özellikle düzenleyicilerle kendini öne çıkardı. ABD, başka bir büyük blockchain firmasını köşeye sıkıştırdı. Düzenleyicilerin baskı neticesinde, 21 Şubat’ta Binance USD (BUSD) stablecoin çıkarmayı durduracak 

Her halükarda, pazardaki daha geniş çaplı artışın sektör dışında da olumlu etkileri oldu. Popüler perakende ticaret platformu Robinhood, Ocak ayında kripto ile ilgili ticaret hacimlerinde %95 gibi büyük bir artış bildirdi 

Diğer yandan dün akşam saatlerinde de Do Kwon’a dava süreci dikkat çekti. Kripto haberleri için önemli olan davanın baş mimarı yine Amerika’dan SEC oldu.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin