Popüler kripto analistlerinden kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini!
Popüler kripto analistlerinden kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini!

Popüler kripto analistlerinden kısa vadeli Bitcoin fiyat tahmini!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para analistleri, güçlü ABD dolarına rağmen BTC fiyatında büyük bir ivme olacağını tahmin ediyor. Bitcoin fiyatı nihayet 25 bin dolarlık psikolojik seviyeye ulaştı, ancak ivme kazanamadı ve 23.700 doların altına düştü. Ani düşüş, ABD Merkez Bankası yetkililerinin şahin yorumlarının ardından geldi.

Beklenenden daha güçlü ABD ekonomik verileri ve Federal Rezerv yetkililerinin 50 baz puanlık bir faiz artışı daha öneren şahin yorumları, ABD Dolar Endeksi’nin (DXY) Cuma günü 104,50’nin üzerine çıkarak altı haftanın en yüksek seviyelerine ulaşmasına neden oldu.

Bitcoin price

Popüler analist Michael van de Poppe, Bitcoin’in 22.800 dolarlık kritik desteğin düşeceğini ve ardından 27 bin dolara doğru devam edeceğini tahmin etti.

Ayrıca analist Ali Martinez’in analizi de Bitcoin fiyatındaki yükselişin devam etmesini destekledi. IntoTheBlock’un IOMAP verileri, 1.60 milyon adresin 21.700 dolar ile 23.700 dolar arasında hayati bir destek bariyeri gösterdiğini paylaştı.

Bitcoin Price

BTC için zincir üstü veriler Williams %R (60 günlük dönem), Bitcoin’in 27.100 dolara doğru daha fazla yükseliş ivmesi için hâlâ yeri olduğunu gösteriyor. Bu seviyedeki dirençten önce zincir içi ticaret hacminde bir boşluk var. Bu nedenle, Bitcoin üzerinde düşük satış baskısı var.

Bitcoin price

Bitcoin fiyatı 30.000 dolara ulaşabilir mi?

Bitcoin (BTC) fiyatı son 24 saatte yaklaşık %4 düştü ve şu anda 23.796 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte yalnızca %7 arttı ve bu, yatırımcılar arasındaki olumlu hissiyatın devam ettiğini gösteriyor.

BTC fiyatı potansiyel olarak 30.000 doları görebilir, ancak ABD Fed’in şahin duruşu nedeniyle baskı altında kalması muhtemel görünüyor. Ayrıca, 30.000 dolarlık psikolojik seviyeye ulaşmak için balinaların ve kurumsal yatırımcıların desteğine ihtiyaç var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin