Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin fiyatında geri çekilme sürecek mi?

Haftalık kapanış öncesinde Bitcoin fiyatında geri çekilme sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, 2023 yılına dikkat çekici bir yükseliş koşusu ile başladı. Son birkaç gün içinde, birçok varlık önemli karlar kaydetti ve kripto kışını atlatmaya başladı.

En önemlisi ise, pazar lideri ve dünyanın en büyük dijital varlığı olan Bitcoin, bu yıl en iyi başlangıcını yaptı. Son yedi gün içinde BTC %17’den fazla değer kazandı. Hatta bu rakam hafta sinde yüzde 22’ye kadar çıktı. FTX krizinin başlamasından bu yana ilk kez 20.000 $ fiyat sınırını geçmesi önemli bir gelişme olarak kabul edildi.

Bitcoin fiyatı ve analizi

Lider kripto para birimi Bitcoin fiyatı, 16.350 dolarlık yerel destekten parabolik bir ralli gösterdi. Bu yükseliş toparlanması, fiyatları şu anki değeri olan 20.700$’a iten %26.7’lik bir büyümeyi gösterdi.

Bitcoin fiyatı için uzun süredir düşen bir trend yapısı vardı. Bu yapı devam eden trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılmanı gerçekleştirdi. Bununla birlikte, son fiyat artışı harcama süresi için daha agresif görünüyor. Ancak, Bitcoin fiyatının yükseliş eğilimini dengelemek için önümüzdeki hafta bir düşüşe tanık olması daha olası.

Bitcoin teknik gösterge

BTC/USD paritesi için uzman ve analistler haftalık kapanışı önemsiyor. Bu yüzden kripto topluluğu gözünü bugün yapılacak kapanışa dikti. 20.500 dolar kapanışı iyi sayılırken, 21.000 ve 21.500 doların üstünde sürpriz bir kapanış haftayı daha da güçlü yapabilir. Ayrıca Bitcoin fiyatı için şu seviyeler takip edilmeli:

  • Direnç seviyeleri – 21.500$ ve 22.600$
  • Destek seviyeleri – 20.000$ ve 19.100$

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin