Proje henüz yeni çıktı ama fiyat hareketleriyle dikkat çekiyor

Yine ATH mi geliyor? NFT coin rekor seviyesine çok yakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bored Ape NFT koleksiyonundaki yerel token olan ApeCoin (APE), Çarşamba günü rekor seviyelere yaklaştı. Son 24 saatteki rallisinin büyük bir kısmı, kurucu Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan Metaverse’i hakkında yaptığı duyuruyla ilgili olduğu düşünülüyor. NFT coin veniden bir ATH denemesi yapabilir.

APE son 24 saatte %23 artarak 16.47$’lık rekor seviyeye yaklaştı. En son kazanımları, Decentraland’ı (MANA) 4,3 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük Metaverse varlığını geride bıraktı.

ApeCoin ve Bored Ape NFT’lerine balina ilgisi de son 24 saat içinde hızla arttı. Çünkü yatırımcılar Yuga’dan büyük bir duyuru bekliyor.

NFT coin için büyük bir duyuru kapıda mı?

Yuga Labs, Mart ayında Otherside adlı yaklaşmakta olan Metaverse için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Apecoin ve birkaç NFT içeren bir Metaverse olacağı gerçeğinin ötesinde proje hakkında çok az şey biliniyor.

Yuga, Nisan ayında proje hakkında daha fazla bilgi vereceğini söyledi. Ayrıca, proje için yerel bir token olarak hizmet etmek üzere Mart ayında Apecoin’i piyasaya sürmüştü .

20 Nisan’ın internet meme kültürü için önemli bir tarih olduğu göz önüne alındığında, Yuga’dan bir duyuru yakın olabilir. 23 Nisan aynı zamanda Bored Ape Yacht Club lansmanının birinci yıl dönümü. Bu da bir başka işaret anlamına gelebilir.

NFT coine balinaların ilgisi artıyor

Whalestats’tan gelen veriler, NFT coin için son 24 saat içinde ETH balinaları tarafından en çok satın alınan beşinci token olduğunu gösteriyor. Her işlemde ortalama 63.500 dolar değerinde token taşınıyor. “BlueWhale0093” olarak adlandırılan bir ETH balinası, son 24 saat içinde token içeren en büyük işlem olan 3,9 milyon dolardan yaklaşık 300.000 token yakaladı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin