Faiz artışından sonra Bitcoin balinaları ne alemde? Aç gözlülük var mı?

Bitcoin dip ararken, balinalar birikim yapmaya devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oynaklık, Bitcoin’in yatırımcıların duruşunu kolayca değiştirebilecek özelliklerinden biri olmaya devam ediyor. Bazıları için, aşağı yönlü bir hareket, varlıklarının büyük birikim ve genişleme dönemlerini işaret ediyor. Öte yandan, bazıları bir düşüş nedeniyle önemli kayıplar yaşamakta. Balinalar ise satın almayı daha çok önemsiyor.

Bitcoin, 40.000$’a ulaştıktan sonraki birkaç gün içinde aylık en düşük seviyesi olan 39.000$’a ulaştığı için düşüş hareketinde. Birçok kişi BTC fiyatının birkaç gün boyunca düşüş eğilimi göstermesini beklese de, olaylar aksini kanıtladı.

Bitcoin, 37K – 40K bölgesine giderek kademeli olarak aşağı yönlü bir tur attı. Bu son düşüş, bazı balinalara tokendan büyük alımlar yapma fırsatı verdi. 40.000 dolar altında kalan BTC, yatırımcılar için bir alım fırsatı olarak gözüküyor.

Balinalar, her fırsatta alım yapıyor

Bir CryptoQuant teknik analisti olan Minkyu Woo, Bitcoin satışı sırasında spot borsalar aracılığıyla önemli bir madeni para hacminin taşındığını söyledi. Balinaların önemli miktarda BTC satın alma olasılığından bahsetti. Çünkü çıkış boyutu yalnızca spot borsaların ilk 10 BTC çıkışını kontrol ederek ilerleyebiliyor.

Analist, fiyat hareketlerini yorumladı

Woo’ya göre, 37K – 40K arası, kriptonun kritik birikim aşamasında BTC fiyat aralığı olarak duruyor. Bu hamle Mart 2022’den bu yana yaşanıyor. Ayrıca Woo, yatırımcılara varlıklarını korumalarını veya mümkünse daha fazla düşüşte satın almalarını tavsiye etti.

Geçmişte, ani çıkış hacmi vakalarının olduğu yerlerde, borsalar aracılığıyla kayda değer miktarda BTC, borsalardan çıktı. Bununla birlikte, kripto fiyatı yükseldikçe pazarın satışında ani bir geri dönüş oldu.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin