Kripto paralar neden düştü? Bitcoin 2023 yılında peş peşe negatif kapadı

Yeni gün kırmızıda başladı: Kripto paralarda son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hafta sonu oldukça durgun geçtikten sonra kripto paralar, yeni günde isteksiz kaldı. Yavaş yavaş yılbaşına doğru yaklaşırken piyasalarda isteksizlik devam etti.

12 Aralık’ta Bitcoin, yukarı kanal olan 17.000 dolardan aşağı yönlü yeniden dalış yaptı. Benzer şekilde Ethereum da aynı yönde ilerledi. Aşağı yönde yükselen bir üçgen modelinden çıkarak 1.260 dolar destek seviyesinin altında kapanış gerçekleştirdi.

Küresel kripto para piyasa değeri önceki güne göre %1’den fazla düşerek 840 milyar dolara geriledi. Büyük kripto para birimleri 12 Aralık’ın başlarında yeşil renkte işlem görüyordu. Asya pazarından sonra öğlen saatlerine geldiğimizde kırmızı grafikler daha fazla öne çıktı. Son 24 saatte toplam kripto piyasası hacmi %15 artarak 30 milyar dolara ulaştı.

Kripto paralarda en fazla düşüş görenler

Son 24 saatte piyasanın önemli varlıklarından biri olan Flow, öne çıktı. Günlük çift haneli düşüş kaydeden FLOW, haftalık olarak neredeyse yüzde 20’yi gördü. Flow’u, Dogecoin ve Chiliz takip etti.

9 Aralık’ta en çok kripto kazanan olan Stacks (STX), bugün de en çok kazandıran olmaya devam etti. Yazının yazıldığı sırada %7,83 artışla 0,3063 $ oldu. Yeşil bölgede işlem gören diğer kripto para birimleri arasında Trust Wallet Token (TWT), ApeCoin (APE) ve Toncoin (TON) yer alıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin