featured

Kripto para borsası Bybit, ticaret için yeni bir zorunluluk getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsalarında işlem yapabilmek için bazı şartları yerine getirmek gerekiyor. Bu şartlar hem kullanıcıları hem de borsayı güvenli hale getiriyor. Böylelikle ticaret daha iyi bir ortamda sağlanıyor. Bazı verilerin paylaşılması kullancıları endişe de bırakıyor. Ancak devletlerin düzenleyicileri tüm kullanıcıların kayıt altında kalması için borsalara önemli baskı uyguluyor.

Bybit, kısa sürede kripto piyasasında kendine yer edinebildi. Yaptığı avantajlı kampanyalarla ve altyapısı ile müşterileri kendine çekti. Şimdi ise bazı ticaretler için kullanıcılardan KYC isteyecek. 

P2P ticareti, itibari para yatırma ve NFT işlemleri için yeni KYC gereklilikleri getiriyor. Kripto borsası Bybit, 15 Aralık’tan itibaren çeşitli ürünler için güncellenmiş Müşterinizi Tanıyın (KYC) doğrulama kontrollerini isteyecek.

Bybiy’ten müşteriler için KYC doğrulaması

Borsanın yardım merkezi konuyla ilgili yeni bir gönderi paylaştı. Bybit’in tek tıklamayla satın almaları, itibari para yatırmaları ve eşler arası ticareti, ikincil pazarda 10.000 dolardan fazla NFT alımları ve satışları gibi bireysel KYC doğrulama gerektirecek.

Yukarıda belirttiğimiz işlemleri gerçekleştirmek isteyen müşterilerin bugünden itibaren KYC doğrulaması yapması gerekir. Son güne kalmadan borsayı aktif veya pasif kullanan herkes yapmalıdır.

Öte yandan birincil pazar yerinden NFT para yatırma, para çekme ve satın alma işlemlerinde 30 Aralık’tan itibaren zorunlu KYC uygulanacaktır. Her KYC seviyesi için para çekme limitleri de 20 Aralık’ta değişecek ve KYC olmayan kullanıcılar günde maksimum 20.000 USDT ve ayda 100.000 USDT çekebilecek.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin