Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor
Yearn Finance'ın yeni özelliği, YFI tokeninin fiyatını yükseltiyor

Yearn Finance alanını genişletmeye devam ediyor… Yearn’dan önemli bir ortaklık daha

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yearn Finance, son zamanlarda birden fazla DeFi protokolü ile aktif olarak entegre oldu ve Cover Protocol, bu ortaklık zincirine en son halkası oluyor.

Yearn Kurucusu Andre Cronje, Yearn ve Cover birleşmesini günün ilk saatlerinde duyurarak Cover’ın bir bütün olarak DeFi için olduğu kadar Yearn ürün paketi için de önemli bir katkı sağlayacağını belirtti.

Yearn birleşme haberinden sonra COVER fiyatı 280 dolardan 419 dolara yükseldi

Yearn geliştiricilerinin başlangıcından beri Cover Protocol geliştiricileriyle çalıştıkları bildirilirken bu nedenle bu işbirliği her iki taraf için de doğal olarak karşılandı.

Bu birleşmeden elde edilen sinerjiler, Cover’ın yeni bir teminat para piyasasına genişlemesini sağlayacak ve CLAIM tokeni teminat ve ödünç alınabilir bir varlık haline gelecek.

Bu arada, Yearn alanını genişleterek ve kullanıcılara daha düşük riskli bir ürün sunabilecek.

Yearn Vault entegrasyonu sayesinde, Yearn LP’ler de varsayılan olarak Cover’ın kalıcı ürünleri aracılığıyla dahil olacak.

Bu hafta Yearn, başkaca ortaklıklarla da manşetlerde yerini aldı. Bunlardan biri Yearn’in, Cream Finance ile ortaklığıydı ve Cream kullanarak sıfır teminatlı borç verme platformu Stable Credit’i başlatacaklarını açıkladılar. Bu haftanın başlarında, Yearn Finance, “yield farming” teşviklerini artırmak ve son zamanlarda adını iyiden iyiye duyurmaya başlayan Pickle Finance ile ilgili bazı sorunlara çözüm olmak amacıyla ortaklığını duyurdu.

Yearn tokeninde son durum

YFI, geçtiğimiz günlerde BTC sert düşüşü sırasında bazı dalgalı fiyat hareketleri gördü. YFI tokeni şu anda 23.400 dolar civarında işlem görüyor ve hem BTC hem de ETH’de görülen düşüşlerin neden olduğu satış baskısı nedeniyle 18.000 dolara kadar düştükten sonra düşüşü yavaşlatmış gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin