featured

Yatırımcıların bu hafta şu 3 altcoin’e göz atabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası, yeni haftaya güçlü bir başlangıç yaptı. Geçen haftaya nazaran altcoin’ler daha hareketli kaldı. Hatırlatmak gerekirse, geçen haftanın başlarında BTC.d baskınlığı altları ezmişti.

BTC aynı fiyat alanında bir konsolide süreci izlerken hakimiyeti artırması, alternatif varlıkları saf dışı bırakmıştı. Enflasyon sonrasında ise Bitcoin’in rahatlaması ve BTC.d gevşemesi altcoin’lere yaradı. İşte bu haftada 3 önemli altcoin yatırımcı için takip edilebilir seviyeye geldi.

Günlük grafikle takip edilmesi gereken altcoin’ler

Önceki haftalarda, kripto piyasası, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) gibi tüm varlıkların temel desteğini, fiyat satışlarını tutan destek alanlarını kaybetmenin eşiğinde kaybedecek gibi görünüyordu. Belirsizliğe rağmen, bazı altcoin’ler herhangi bir turnusol testi karşısında yeşil görünmeye devam etti.

Geçen hafta BTC, Tüketici Fiyat Endeksi haberlerinden önce bir manipülasyon gibi görünen bir fiyatla 19.200$’dan 18.100$’a düştü; BTC, fiyat bu bölgenin üzerinde kırılma ve tutma reddiyle karşılaşmadan önce 19.600 dolara yükseldiği için kilit talep bölgesinden sıçradı.

Binance Coin fiyatı

BNB’nin fiyatı 300 dolarlık direncinden reddedildi ve şu anda 270 dolardan işlem görüyor. BNB, güç göstermesine rağmen yükseliş yapısını kaybetti. BNB’nin fiyatı, destek bölgesini 270$’dan geri almak için destek denemesi yaptı. Fiyatın güvende kalması için BNB’nin 280-290$’lık bir bölgeye yükselmesi gerekiyor.

BNB’nin fiyatı, 50 ve 200 Üstel Hareketli Ortalamaların (EMA) altında 272$’dan işlem görüyor. 280$ ve 300$ değerleri BNB fiyatı için direnç görevi görüyor.

Quant fiyatı

QNT fiyatı, 50 ve 200 EMA’nın çok üzerinde yükselen yükseliş eğilimleri göstermeye devam etti. Fiyat, 100 dolardan bir ralli gördü. Şimdi bu bölge çevresinde iyi bir destek oluşturdu.

QNT’nin fiyatı, direnci 200 dolardan kırdı. Altcoin’in fiyatı 260$’da bir dirençle karşı karşıya. Eğer fiyat bu direnci kırarsa, 330$ dolara kadar gitmesi şaşırtıcı olmaz.

UNUS SED LEO fiyatı

Son olarak paylaşacağımız altcoin ise LEO. Fiyat, 50 ve 200 EMA’nın üzerine çıkma girişiminde bulunduğundan, LEO’nun fiyatı son zamanlarda yükselişe geçiyor. Altcoin şu an fiyat olarak ralliden uzak tutuyor. LEO’nun fiyatı bu bölgenin üzerinde kalırsa, 4,8 dolara yükseldiğini görebilmek mümkün olacaktır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin