Bitcoin ve Ethereum fiyatında son durum: Bu hafta takip edilecek seviyeler!
Bitcoin ve Ethereum fiyatında son durum: Bu hafta takip edilecek seviyeler!

Bitcoin ve Ethereum fiyatında son durum: Bu hafta takip edilecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar, son satışların ardından yavaş yavaş dönüş yapıyor ve Bitcoin haftaya 19.000 doların üzerinde başladı. Ethereum ayrıca 1.300 doların altında kısa bir işlemden sonra Pazartesi günü yükseldi. Genel olarak, küresel kripto pazarı, yazım sırasında %1,19 düştü.

Bitcoin

Bitcoin (BTC), son satışların ardından Pazartesi gününe yüksek başladı. Pazar günü 19.118,19 dolarlıklık dip seviyesinin ardından, BTC/USD günün erken saatlerinde 19.491,33 dolarlık gün içi en yüksek seviyesine çıktı. Pazartesi günkü hareket, dünyanın en büyük kripto para biriminin 19.500 dolarlık kilit bir fiyat tavanına doğru ilerlemesiyle sonuçlandı.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Back Above $19,000 to Start the Week

Grafiğe bakıldığında, fiyattaki toparlanma, 14 günlük göreli güç endeksinin (RSI) son zamanlarda 48.00’deki direncini kırmasıyla geliyor. Yazım sırasında RSI göstergesi 49,42 seviyesinde yer alırken direnç seviyesi 56 seviyesini gösteriyor. Fiyat gücü bu noktaya doğru ilerlemeye devam ederse, fiyatların muhtemelen 20.000 dolara hareket etmesi beklenebilir.

Ethereum

Ethereum (ETH) de haftaya başlamak için yükseldi ve token ikinci bir düz seans için tırmandı. Cumartesi günü 1.275 dolarlık tabanının altında kısa bir kırılmadan sonra, Ethereum arka arkaya kazançlar elde etti. Bugünkü artışla birlikte ETH fiyatı ilk olarak 1.281,29 dolar civarında gezinmesinin ardından 1.322,33 dolara ulaştı.

Bitcoin, Ethereum Technical Analysis: BTC Back Above $19,000 to Start the Week

Bugünkü kazanımlara rağmen, hem 10 günlük (kırmızı) hem de 25 günlük (mavi) hareketli ortalamaların düşüş eğilimi göstermesiyle ETH/USD’deki momentum düşüş eğilimini sürdürüyor. ETH 1.330 dolarlık bir tavana yaklaştığımız için, RSI da bir engele yaklaşırken, boğalar muhtemelen bu noktada girmek için belirsiz olacak. Yazım sırasında gösterge 45,87 seviyesinde yer alıyor.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin