LUNA kurucusu, geleceğin en büyük Bitcoin rezervlerine sahip olacaklarını iddia etti

Yatırımcıların beklediği direnç kırıldı: Bitcoin fiyatı 40 bin doları geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022 yılına kâbus gibi başlangıç yapan Bitcoin ve türevleri ayı sezonunu en içten şekilde yaşadı. Varlıkların düşüşü yatırımcıları fazlasıyla sarstı. Ocak ayının büyük çoğunluğu kan banyosuna dönüştü. Şubat ayına girdiğimizde ise her şey bir anda değişti. Bitcoin fiyatı son günlerin en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitcoin fiyatı için psikolojik sınır olan 40K bölgesi geçildi. Sağlam direnç olduğu kadar psikolojik sınır olarak da dikkat çekiyordu. Haftanın son iş gününde BTC, 40K seviyesini geçti. Böylelikle BTC fiyatı 20 Ocak’tan bu yana ilk kez 40.000 doların üzerine çıktı.

Lider kripto para birimi, Kasım ayından sonra sürekli geri çekilmeye sahne olmuştu. Kayıpların yavaş yavaş gerçekleşmesi düşüşü göstermedi. Yatırımcılar ve bazı analistler dönüş emaresi bekledi. Ancak bu dönüş bir türlü gelmedi. Bu süreç içinde BTC 35.000 doların altına kadar sarkarak bir dip nokta oluşturdu.

Bitcoin fiyatı, sonunda gün yüzü gördü

Bitcoin fiyatı, sonunda günyüzü gördü

Aşırı korku seviyesinin arttığı şu günlerde Bitcoin fiyatı yaptığı atakla yatırımcısını rahatlattı. Altcoinlerde ise yükseliş biraz daha bireysel gerçekleşti. Piyasanın en değerli varlığı 40.000 doları geçerek market değerinde de iyileşme gitti. Son gösterdiği performansla beraber 760 milyar doların üzerine çıktı. 

Cuma günkü fiyat hareketi hem kripto piyasasında hem de dünya çapında yaşandı. Daha geniş hisse senedi piyasasında bir türbülans dönemini takip eden bu haftanın başlarında bildirilen olumlu kazançlara dayanıyor gibi görünüyor.

Bitcoin, Kasım ayında  tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000$’dan %40’tan fazla düşmüştü. Şu an Bitcoin’in fiyatı ise 40.250 dolar seviyelerinde.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin