Kripto piyasası yönünü yukarı çevirdi! BTC fiyatı 40.000 doları geri aldı
Kripto piyasası yönünü yukarı çevirdi! BTC fiyatı 40.000 doları geri aldı

Kripto piyasası yönünü yukarı çevirdi! BTC fiyatı 40.000 doları geri aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, 2022’ye zorlu bir başlangıç yapmasının ardından toparlanmaya başladı. Bitcoin fiyatı bugün 40.000 doların üzerine çıkmayı başarırken son 24 saat içerisinde %8 oranında artış kaydetti. Varlık, 2022’de kötü bir başlangıç yaptı ve altı aydan beri görülmeyen seviyelere kadar geriledi. Kripto para Kasım ayında gerçekleşen ATH’sinin hâlâ oldukça altında işlem görüyor.

Piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da önemli ölçüde toparlandı. ETH fiyatı da yazım sırasında 24 saatte %11 artışla 2.900 doların üzerinde işlem görüyor. Aynı zamanda, üç ay önce ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.878,26 doların %41’in oldukça altında işlem görüyor.

Kripto piyasası yükselişe geçti!

Altcoinler de toparlanma ile birlikte yükseliyor. Ethereum rakibi ve geçen yıl önemli bir yükseliş kaydeden Solana, yazı yazılırken 110 dolardan işlem görüyordu. Bu %11 24 saatlik bir sıçrama. Ayrıca geçen haftaya kıyasla %22 artışı gösteriyor.

Meme coinler de yükselişten olumlu etkilendi. Dogecoin, 24 saat içinde %4 arttı ve 0,14 dolardadan işlem gördü. Dogecoin rakibi olan Shiba Inu da%6’lık bir artışla 0,00002198 dolardan işlem görüyor.

Hem Bitcoin hem de Ethereum’un makroekonomik faktörler nedeniyle Ocak ayında değer kaybettiği düşünülüyordu. ABD’de Federal Rezerv, enflasyonun yükseleceğini ve böylece yatırımcıların hisse senetleri gibi riskli varlıklardan çekilebileceği söyleniyordu. varlıklarından çekileceğini söyledi. O zamandan beri, kripto piyasası yukarı doğru istikrarlı bir şekilde yükselişini sürdürüyor.

decrypt

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin