En yaşlı Bitcoin balinaları uyanıyor
En yaşlı Bitcoin balinaları uyanıyor

Vaziyet alın: En yaşlı Bitcoin balinaları ayaklanıyor! Ortalık fena karışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Blockchain veri sağlayıcısı Glassnode tarafından paylaşılan tweet’e göre, tuttukları kripto paralar on yıldan eski olan Bitcoin yatırımcıları BTC’lerini satmıyor. Bu eski balinaların kafasında hiç tahmin edilemeyen şeyler olabilir.

10 yıldan yaşlı Bitcoin sahipleri uyanıyor

On yıldan fazla bir süre önce aktif olan cüzdanların sayısı büyük bir artış gördü ve içlerinde depolanan Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.386.849.127 tokene ulaştı.

O günlerde, şu anda piyasa değerine göre en büyük küresel kripto para birimi olarak bilinen Bitcoin, 100 dolardan daha az bir değere sahip tek kripto para birimiydi. Ayrıca gizemli Bitcoin mucidi Satoshi Nakamoto o zamanlar halen forumlarda ve e-posta yoluyla geliştiricilerle konuşuyordu.

https://twitter.com/glassnodealerts/status/1492140385715597316

Birçok eski tarz BTC yatırımcısı hala Bitcoin’lerine sıkı sıkıya bağlıyken, daha uzun vadeli yatırımcılar BTC kervanına atlıyor. Bunun nedeni, daha geniş bir BTC benimsemesi ve aynı zamanda birden fazla Wall Street firmasının ve yüksek servetli kişilerin, hatta Paul Tudor Jones, Mark Cuban, Robert Kiyosaki ve Elon Musk gibi ünlü milyarderlerin Bitcoin’i bir değer deposu olarak görmeye başlaması.

Uzun vadeli sahipler, kripto topluluğunda “elmas eller” olarak bilinir, hangi kripto parayı tutarlarsa tutsunlar onu sıkı tutarlar.

Öte yandan, hızlı para kazanmak için kriptoya gelen veya FUD nedeniyle korkan zayıf yatırımcılar, Bitcoin varlıklarını satmaya devam ediyor.

Örnek olarak, Glassnode’dan gelen ek veriler, 100+ BTC tutan cüzdan sayısının beş yılın en düşük seviyesi olan 15.650’ye düştüğünü gösteriyor.

https://twitter.com/glassnodealerts/status/1492125128171438080

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin