featured
XRP

XRP’yi önümüzdeki hafta neden yakından izlemelisiniz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto piyasası, potansiyel bir ralli için hazırlanıyor ve bu süreçte XRP izlenmesi gereken en önemli platform. Teknik analiz ve mevcut piyasa koşullarına dayanarak şu anda 200 günlük üstel hareketli ortalamanın (EMA) altında yer alan XRP’nin fiyat hareketi, yakın gelecekte olası bir kırılmaya işaret ediyor.

XRP tahminleri nasıl olacak?

EMA, yatırımcılar tarafından belirli bir dönemdeki piyasa eğilimlerini belirlemek için kullanılan önemli bir teknik göstergedir. XRP’nin durumunda, 200 günlük EMA çizelgesi özellikle yatırımcı için önem taşır. Çünkü hem yatırımcı hem de piyasa için çok önemli bir direnç seviyesi görevi görür. XRP’nin fiyatı bu seviyenin üzerine çıkabilirse önemli bir yükseliş eğilimini tetikleyebilir.

Daha fazlası için: Bitcoin’de uzun ve kısa vadeli yatırımcıların mücadelesi kızışıyor

Ayrıca, araştırmacılar XRP’nin fiyat hareketindeki son düşük oynaklığın bir kırılmanın habercisi olabileceğini öngörüyor. Düşük oynaklık dönemleri, piyasanın bir sonraki yönüne karar verdiği konsolidasyon aşamasını temsil ettiği için genellikle önemli fiyat dalgalanmalarından önce gelir. Bu bağlamda, XRP’nin sürekli düşük volatilite desteği, belirleyici bir piyasa hareketinin yakın olabileceğini gösteriyor.

XRP grafiği (Kaynak: TradingView)

Bu potansiyel, TradingView tarafından bildirildiği üzere nötr osilatörler ve hareketli ortalamalar tarafından daha da desteklenmektedir. Nötr göstergeler, alım ve satım baskısı arasında bir denge olduğunu ve düşük volatilite döneminde fırtına öncesi sessizlik yaşandığını gösteriyor. Ek olarak kripto piyasası dijital varlıklara olan talebin arttığına dair işaretler veriyor.

Glassnode’un verilerine göre toplam Stable coin arzı, dijital varlık alanına sermaye girişinin geri döndüğünü gösteren azalan çıkışlara şahit oldu. Bu çıkışlar, XRP fiyatında bir kırılma için gerekli likiditeyi ve satın alma baskısını sağlayabilir. 200 günlük EMA altındaki mevcut konumu, sürekli düşük volatilite hareketi ve elverişli piyasa koşulları sebebiyle XRP, önümüzdeki hafta yakından izlenmeye değer bir dijital platform oluyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin