featured

Floki Inu fiyatı geriliyor: düşük piyasa değeri meme coin SPONGE için alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Floki Inu’nun fiyatı geri çekilirken, yatırımcılar dikkatini düşük piyasa değerine sahip diğer bir meme coin olan SPONGE’a çeviriyor. Erken aşama yatırımlara artan ilgiyle birlikte, birçok kişi erken dönemde SPONGE satın almanın yollarını arıyor. Bu yazıda meme coin SPONGE’in piyasasındaki en son trendlerini keşfedeceğiz ve harekete erken başlama stratejilerini tartışacağız.

Floki Inu fiyat analizi

Cumartesi günü FLOKI, son 24 saatte 38.962.335 dolarlık işlem hacmiyle şu anda 0.000036 dolardan işlem görüyor. Kripto para bu dönemde yüzde 4,41’lik bir artış yaşadı. CoinMarketCap‘te 352.401.351 dolarlık piyasa değeri ile 97. sırada yer alıyor.

Floki kripto paralarının dolaşımdaki arzı 9.711.320.295.163 iken, maksimum arz 20.000.000.000.000’dir. Teknik analiz açısından Floki’nin 10 Mayıs’ta yakalanan bir önceki yüksek seviye ile uyumlu olan 0,000038 dolar desteğinde ani bir dirençle karşılaşması muhtemeldir.

Floki Inu Fiyat Grafiği – (Kaynak: Tradingview)

4 saatlik zaman diliminde, yaklaşık 0,000033 dolar seviyesinde destekleyici bir trend çizgisi var. Bu seviyenin üzerinde bir yükseliş kırılması, Floki’yi 0,000042 dolarlık bir sonraki hedefe doğru itebilir. Önde gelen iki teknik gösterge olan RSI ve MACD şu anda bir satın alma bölgesinde ve 0,000033 doların üzerinde daha fazla yukarı yönlü hareket potansiyeline işaret ediyor. Ancak fiyatın bu rakamın altına düşmesi durumunda izlenecek bir sonraki destek seviyesi 0,000028 dolardır.

Düşük piyasa değerine sahip SPONGE’a ilgi artıyor

Son zamanlarda, düşük piyasa değerine sahip bir meme coin olan SPONGE’a olan ilgide kayda değer bir artış oldu. Artan bu ilgi, erken alım fırsatları arayan yatırımcıların dikkatini çekmiştir. Meme paralarının popülaritesi artmaya devam ettikçe SPONGE, kripto para piyasasında potansiyel kazançlar arayanlar arasında ilgi gördü.

SPONGE, Bitget ve Gate.io’da etkileyici listeleme çıkışı yapıyor

SPONGE’un şu anki fiyatı 0.000573 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 23.486.732 dolardan işlem görüyor. Son 24 saatte SPONGE yüzde 12’lik pozitif bir büyüme yaşadı. CoinMarketCap’e göre SPONGE şu anda 2640. sırada ve piyasa değeri bilgisi mevcut değil. Dolaşımdaki SPONGE arzı da mevcut değilken maksimum arz 40.400.000.000 SPONGE coin paradır.

SPONGE fiyat grafiği – Kaynak: Tradignview

12 Mayıs 2023 Cuma günü, merakla beklenen meme coin SPONGE, sadece bir hafta önceki başarılı lansmanının ardından Bitget ve Gate.io’da listelenmeye başladı. Bu listeleme, altcoin SPONGE için önemli bir başarıya işaret ediyor. Çünkü toplam sekiz borsada alım satım için uygun hale geliyor ve mevcudiyet açısından diğer meme coinleri geride bırakıyor.

Bitcoin pazarında bu sabah yüzde 2’lik bir düşüş yaşanmasına rağmen SPONGE, en son merkezi borsa (CEX) lansmanlarına giden yolda bir noktada yüzde 12’lik kayda değer bir artışla dikkate değer bir dayanıklılık sergiledi. SPONGE ilerlemesi göz önüne alındığında eğlence amacını vurgulasa da gelecekteki yardımcı program geliştirmeleri için potansiyeli keşfetmeye değer. Yatırımcılar, gelişmiş pazarlama stratejileri uygulayarak SPONGE dolar tokeni için önemli büyüme potansiyeli tahmini edebilirler.

cryptonews.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin