Dogecoin20 nedir ve nasıl alınır? DOGE20 fiyat tahmini ve geleceği
Dogecoin20 nedir ve nasıl alınır? DOGE20 fiyat tahmini ve geleceği

Dogecoin20 nedir ve nasıl alınır? DOGE20 fiyat tahmini ve geleceği

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu temalı meme coinden ilham alan Dogecoin20, pasif ödül sisteminde devrim yaratarak yatırımcıların karşısına çıkıyor. Dogecoin20’nin amacı, meme coinlerin potansiyelini zincir üstü staking sistemi ile birleştirmektir. Bu sayede piyasada muazzam bir büyüme potansiyeli ortaya koyuyor. Zincir üstü staking mekanizması, varlığın benzersiz gücünü ortaya koymakla kalmıyor, aynı zamanda kendi kendine var olan bir coin olduğunu kanıtlıyor.

Bu mekanizma, yatırımcılar pasif ek tokenlar biriktirirken tokenın büyümesine katkı sağlıyor. Bir meme coinden daha fazlası olan Dogecoin20, “Yalnızca Her Gün İyilik Yapın” ilkesini benimsiyor. Bu ilkeyle birlikte dijital piyasa şartlarının ötesine geçiyor ve yatırımcıları topluluk projelerini desteklemeye teşvik ediyor. Kripto piyasasında benzersiz bir yaklaşımla ortaya çıkan Doge20, geleneklere meydan okuyarak etkili bir blockchain ekosistemi oluşturmaya hazırlanıyor.

Dogecoin20 Ziyaret Edin

Dogecoin20 ön satışında önemli noktalar

  • Pazarlama stratejisi: Adil ve şeffaf ön satış anlayışıyla yola çıkan Dogecoin20, tüm yatırımcılar için eşit şartlarda alım imkânı sağlamayı amaçlıyor.
  • Erken staking avantajı: DOGE20 ön satışına erken katılım sağlayan yatırımcılar, yüksek bir Yıllık Yüzde Getiri (APY) avantajı sağlayacak.
  • Uniswap listelemesi: Listeleme için dünyanın en büyük merkezi olmayan borsası Uniswap’ı seçen Dogecoin20, bu platformda hızlı ve kesintisiz bir ticaret deneyimi sunmayı amaçlanmaktadır.
  • Likidite: Gelecekteki fiyat dalgalanmalarını en aza indirmek için toplam token arzının yüzde 10’u Uniswap havuzunda likiditeye ayrıldı. Bu avantajdan hem erken yatırımcılar hem de gelecekteki yatırımcılar yararlanacak.
  • Uzun vadeli staking: Kripto piyasasında uzun vadeli potansiyeli olan varlık, DOGE20 staking ismili sözleşmeyi etkinleştirdi. Bu sözleşme, token sahiplerinin uzun vadeli stake etmesine olanak tanır ve pasif ödüller üretmelerini sağlar.
  • Staking: Toplam token arzının yüzde 15’lik kısmını ağın istikrarına katkı sağlamak amacıyla staking için ayıran yeni ön satış Dogecoin20, ilerleyen süreçte ek jetonlarla desteklenecek. 

Dogecoin20 (DOGE20) nedir?

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tokeni olan DOGE20, meme coin olmanın ötesine geçerek pasif ödül potansiyeliyle öne çıkar. Özenle hazırlanmış Dogecoin20’nin tokenomik sisteminde toplam token arzının dağıtılmasıyla birlikte aktif katılımı ödüllendirmek ve uzun vadeli varlığını korumak amaçlanır. Bununla birlikte projenin sınırlı arzı da yükselme potansiyelini vurgulamaktadır. DOGE20, Dogecoin gibi sınırsız bir arza sahip olmadığından kıtlık yaratarak pozitif fiyat baskısı oluşturmayı hedeflemektedir.

DOGE20’nin stake mekanizması ise projenin topluluğa olan bağlılığını kanıtlar. Benzersiz stake mekanizması aracılığıyla pasif ödüllerden fayda sağlayabilirsiniz. Ayrıca proje yıllar geçtikçe staking ekosisteminin gelişmeye devam edeceğini vadeder. Kullanıcılar, DOGE20 tokenleri sayesinde tutarlı getiriler elde etme için stake sistemine katılım sağlayabilir.

DOGE20 topluluk faydasını da ön plana çıkan bir projedir. “Yalnızca Her Gün İyilik Yapın” ilkesiyle yola çıkan DOGE20, yatırımcılarını dijital alanın dışında topluluk projelerini desteklemeye yönlendirir. Böylece güçlü bir topluluk edinmeyi hedefleyen projenin ön satışında şimdiden 1.3 milyon dolar fon toplandı. Dogecoin20, 0,000152 dolar fiyata sahip ve bir sonraki fiyat artışına kadar aynı seviyede bulunacak. Erken katılım sağlamak isteyen yatırımcıların fiyatın her aşamada kademeli olarak artış gösterdiğini unutmamaları gerekiyor.

Dogecoin20 Ziyaret Edin

Dogecoin20 nasıl alınır?

Dogecoin20 web sitesine giderek ön satışa kolay bir şekilde katılım sağlayabilirsiniz. Uygun fiyattan bu projenin bir parçası olmak için ihtiyacınız olan tek şey ETH, BNB veya USDT içeren merkezi olmayan cüzdan adresidir.

1. Ağ seçimi: Dogecoin20, Ethereum ağında bulunduğu için direkt olarak ETH veya USDT ile satın aldığında Ethereum ağı üzerinden işlem yapılır. BNB ile satın alırsanız BNB ağını tercih etmiş oluyorsunuz. Ön satış aşamasından sonra ise yalnızca Ethereum ağında işlem yapılabilir ve staking getirisinden bu ağ üzerinden faydalanılır.

2. Cüzdan seçimi: Ağ seçiminden sonra satın alma işlemi için cüzdan seçmek gerekir. Proje, Metamask ve Wallet Connect gibi iki popüler kripto para cüzdanlarını destekliyor. Cüzdanlardan herhangi bir tanesi bilgisayarda kurulu değil ise ilk olarak cüzdan kurmak gerekir. Kripto cüzdanını kurmak için ise uygulama veya tarayıcıya ait eklenti kullanılabilir.

3. Miktarı belirleme: Bu adımda satın almak istediğiniz DOGE20 tokenlerinin miktarını belirlemeniz gerekir. DOGE20 tokeninin güncel fiyatı 0,000152 dolardır. Ardından belirlenen miktar karşılığında satın alabileceğiniz DOGE20 coin miktarını görebilirsiniz.

4. Satın alma: Token miktarını belirledikten sonra ‘Şimdi Al’ butonuna tıklayarak cüzdan ile bağlantı sağlanır ve istediğiniz miktarda DOGE20 tokenı satın almış olursunuz. Seçtiğiniz ağa bağlı olarak ETH, USDT, kredi kartı veya BNB ile satın alım gerçekleştirebilirsiniz.

5. Staking: Staking mekanizması tokenleri satın aldıktan sonra karşımıza çıkıyor. Satın aldığınız tokenları “Stake” butonuna tıklayarak stake etmek mümkün. Stake yaptıktan sonra yıllık oranda kazanacağınız ödülleri göreceksiniz. Ayrıca ödüllerinizi istediğiniz zaman ödül butonuna basarak çekebilirsiniz. Staking bozmak ise oldukça kolaydır. Staking tokenlarını geri çekme butonuna tıklayarak işlemi onayladıktan sonra staking bozulur.

Dogecoin20 Ziyaret Edin

Dogecoin20 fiyat tahmini ve büyüme potansiyeli

Dogecoin20, meme coin ailesinin bir parçasıdır, ancak birçok yönüyle meme coinlerden ayrılır. İlk olarak staking mekanizmasıyla diğer meme coinlerden farklılık göstererek katılımcılarını ödüllendirir ve topluluk faydası gözetir. Ayrıca Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir ERC-20 tokeni olduğu için önümüzdeki 2 yıl boyunca staking aşamasına katılan her yatırımcıya ödül verecektir.

Proof-of-Stake ağı üzerinde çalışan DOGE20, büyük miktarlarda elektrik harcamaz ve çevre dostu kripto paralarda olduğu için büyüme potansiyeline sahiptir. Bu yönüyle Proof-of-Work mekanizmasıyla çalışan Dogecoin ve birçok varlıktan ayrılır. Ayrıca Dogecoin’den yaklaşık 900 kat daha ucuz bir başlangıç piyasa değerine sahiptir. Bu da gelecekteki potansiyel piyasa yükselişi için uygun alan olduğunu gösterir.

DOGE20, 140.000.000.000 token arzına sahiptir ve arzı sınırlanmıştır. Arzın sınırlı olması, varlığın kıtlığı açısından önemli bir faktördür ve sürekli enflasyonun önlenmesi hedeflenmektedir. Bununla birlikte arzın her aşamaya ayrılacak bölümü titizlikle hazırlanmıştır. Toplam token arzının yüzde 25’i ön satışa, yüzde 25’i pazarlamaya, yüzde 25’i hazineye, yüzde 15’u stakinge ve son olarak yüzde 10’u borsa likiditesine ayrılmıştır. Bu tokenomik yapıyla birlikte aktif katılımı ödüllendirmek, meme coinin uzun vadeli potansiyelini ortaya koymak, ani fiyat hareketlerinin önüne geçmek ve geleceği inşa eden bir blockchain ekosistemi kurmak hedeflenmektedir.

Dahası Dogecoin20 ön satışı başladıktan sonra sadece 24 saat içinde 250.000 dolar fon toplandı. Bu değer giderek artıyor ve sıradaki en iyi meme coin olmaya aday mı sorularını akıllara getiriyor. Tüm özellikleri dikkate alındığında Dogecoin20’nin popüler meme coinler arasında yer alarak önümüzdeki yıllarda yükselme potansiyeli taşıyor.

Ancak kripto paralar yüksek volatiliteye sahiptir ve bu yüzden fiyat hareketleri hızla değişkenlik gösterir. Bununla birlikte meme coinler piyasada volatil hareketleriyle bilindiklerinden olası fiyat düşüşlerine ve yükselişlerine karşı dikkatli olmak gerekir. Bir varlığa yatırım yapmadan önce risk oranını kendi portföyünüze göre ayarlamanız önerilir.

Dogecoin20 Ziyaret Edin

Sık sorulan sorular

Ön satışıyla dikkatleri üzerine çeken Dogecoin20, çevre dostu bir kripto projesidir. Adil ön satış anlayışıyla yola çıkan meme coin, kullanıcılara şeffaf bir süreç sunmayı amaçlar. Ayrıca Uniswap listelemesiyle birlikte kullanıcıların tokenları talep edebilecek olması projenin güvenilirliğini vurgular. Ancak varlığın güvenilirliğine karar vermek için kullanıcılar, kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Dogecoin20 satın alma aşamaları adım adım takip edilmelidir. Daha sonra ETH ve BNB ağının farkı göz önünde bulundurulmalıdır. Son olarak kripto varlıklarının ani fiyat değişikliklerine tabi olduğu unutulmamalıdır.

Dogecoin20 projesi; sınırlı arzı, çevre dostu yaklaşımı, benzersiz staking mekanizması ve hızla yükselen ön satış süreciyle birçok avantaja sahiptir. Ayrıca erken katılım sağlayan yatırımcılara sunduğu avantajlarla da ön plana çıkmaktadır.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin