featured

XRP ve SHIB toparlanan piyasa ortasında istikrarlı bir tablo çiziyor: Bu altcoinlerde yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP ve SHIB gibi altcoinler başta olmak üzere kripto para piyasası, birleşik kripto para piyasa kapitalizasyonunun yüzde 1,2’den fazla artışla kademeli olarak yeni bir geçici yükseliş dönemi açıyor. Bu yükseliş trendini, iyi tanımlanmış bir destekçi topluluğuna sahip iki popüler altcoin olan XRP ve Shiba Inu (SHIB) takip ediyor.

Her iki altcoin de bugün yükseliş eğiliminde olup XRP yüzde 3,15 artışla 0,4963 dolar ve SHIB yüzde 2,03 artışla 0,000007384 dolar seviyesindedir.

xrp

Her iki dijital para birimi bir süredir bu büyüme trendinin hızını belirliyor ve SHIB, genel dolaşım arzını daraltmaya yardımcı olmak için etkileyici yanma oranı rakamları yayınlıyor. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca SHIB, token’ın artık büyük ölçüde aşırı satıldığını gösteren yeterli bir fiyat baskısına tanık oldu ve mevcut fiyat artışını genel olarak protokol için doğru eğilim hâline getirdi.

Öte yandan XRP, temmuz ayında Yargıç Analisa Torres’ten aldığı olumlu kararın ardından kazançlarının çoğunu kaybettiğinden beri çok dar bir aralıkta konsolide oluyor. Mevcut kırılma, dijital varlık için önemli olduğunu kanıtlayabilir ve belki de önümüzdeki günlerde farklı bir yörünge çizmesine yardımcı olabilir.

XRP ve SHIB ikilisinde temel eğilimler talebi artırıyor

XRP ve SHIB ikilisi, yönetim kurulundaki alıcılardan gelen talebi artırmak için doğal bir temel desteğe sahip tokenlardır.

XRP’nin yasal açıdan geleceğini takip eden pozitiflik, satın alımlar için yeterli bir destek olsa da kripto para da ivmesini XRPL protokolünün artan popülaritesinden alıyor. Platforma güç veren çekirdek token olarak faydası gün geçtikçe artıyor.

Shiba Inu ayrıca daha geniş meme coin ekosistemine olan ilginin yeniden tanımlanmasına yardımcı olan yeni Katman-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium’a da sahiptir. Artan kullanım ve kaydedilen kilometre taşları ile SHIB, yakın gelecekte büyüme için daha fazla temele sahiptir.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin