İddialı tahmin: XRP 2024'te tarihi zirvelere ulaşabilir!
İddialı tahmin: XRP 2024'te tarihi zirvelere ulaşabilir!

İddialı tahmin: XRP 2024’te tarihi zirvelere ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti ve uzun vadeli XRP savunucusu Egrag Crypto, XRP’nin 2024’te önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerini aşacak bir boğa koşusuna ulaşabileceğini söyledi. Gönderiye göre analist, önümüzdeki yıllarda XRP fiyatında %2500’lük olası bir artış öngördü.

Analist, 2014 ile 2018 arasındaki fiyat hareketlerini kullanarak, token’ın yükselişinden önceki dönem ile şimdiki zaman arasındaki benzerliklere dikkat çekti. Gönderiye göre fiyat grafiği benzerlikler paylaşıyor ve XRP için bir sonraki boğa rallisi olarak 2024 sonrası bir döneme işaret ediyor. CoinMarketCap’in verilerine göre, haberin yayınlandığı sırada XRP 0,4731 dolardan el değiştiriyor.

Token’ın fiyatı önceki 24 saat içinde %2 oranında düşerken, işlem hacmi 1.2 milyar doların üzerinde kaydedilerek %97’lik bir artış gösterdi. Token’ın toplam piyasa değeri 25 milyar dolar ve piyasa değerine göre dünyanın 6. sıradaki kripto para birimi konumunda yer alıyor.

Bu arada XRP topluluğunun önde gelen isimlerinden biri yakın zamanda 2023’ün token için iyi bir yıl olmayacağını söyledi. Ona göre hem kripto para piyasasını hem de geleneksel piyasayı etkileyen çeşitli makroekonomik faktörler, kripto paranın toparlanmasını imkansız hale getirecek.

Ripple ile SEC arasındaki hukuki mücadele devam ediyor ve düzenleyici şimdi şirketi davayı yavaşlatmakla suçluyor. Daha önce bildirildiği gibi SEC, Ripple’ın XRP satmaya devam etmek için davayı uzatmayı planladığını iddia etti.

Yaklaşık üç yıl önce başlayan hukuki mücadele, bu Temmuz ayında Ripple’ın kısmi zaferiyle sonuçlandı. Ancak şimdi SEC, tüm XRP satışlarının temyize konu menkul kıymetler olmadığına karar veren kısmi zaferi istiyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin