XRP'nin SEC davası sonrası yükselişi: 1 dolar hedefine doğru ilerliyor mu?
XRP'nin SEC davası sonrası yükselişi: 1 dolar hedefine doğru ilerliyor mu?

XRP’nin SEC davası sonrası yükselişi: 1 dolar hedefine doğru ilerliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden hukuki anlaşmazlığında kayda değer bir gelişme yaşandıktan sonra, XRP fiyatı 13 Temmuz’da büyük bir yükseliş yaşadı ve yıllık 0,92 dolarlık dirence ulaştı. Ancak, genellikle kısa vadeli önemli bir ralli, yükseliş momentumunu yeniden kazanmak için küçük bir düzeltme yapar. XRP fiyatı 1 doların üzerindeki boğa koşusunu sürdürebilir mi?

XRP fiyatının günlük grafiği:

  • 0,685 dolar seviyesindeki bir sabah yıldızı mum formasyonu, alıcıların yakın zamanda kazanılan seviyeleri koruduğunu göstermektedir.
  • Düzeltme sonrası ralli, alıcıların 0,78 dolar veya 0,911 dolar direnç seviyelerini yeniden test etmelerine olanak sağlayabilir.
  • XRP’deki günlük işlem hacmi 2.9 milyar dolar olup %44’lük bir düşüş anlamına gelmektedir.

XRP Price

XRP fiyatı, 0,9118 dolar direncine ulaştıktan sonra keskin bir şekilde geri çekildi ve %25 düşüşle 0,685 dolar yakın destek seviyesini tekrar test etti. Bu yatay seviye, %38,2 Fibonacci düzeltme seviyesi ile birlikte alıcıların yukarı yönlü bir toparlanmayı sürdürmek için güçlü bir temel oluşturuyor.

Neyse ki, düzeltme sonrası ralli, biriken satış baskısını dengelediği ve tükenmiş yükseliş momentumunu geri kazandığı için genellikle uzun vadeli bir ralli için yararlıdır. Kripto para fiyatı %4,3’lük bir günlük kazançla 0,685 dolarlık destekten toparlandı ve bir sabah yıldızı mum formasyonunun oluştuğunu gösteriyor.

Bu yükseliş mumu, alıcıların 0,78 dolar veya 0,911 dolar dirençlerini aşabileceğini ima etmektedir.

XRP fiyatı 1 dolara geri dönebilir mi?

0,685 dolarlık düşük fiyatlı ret mumu, alıcıların bu seviyeden güçlü destek aldığını göstermektedir. Bu destek, alıcıların daha yüksek seviyelerde tutunmalarına yardımcı olsa da, olumlu haberler olmadan XRP fiyatının tekrar %30’luk hızlı bir büyüme göstererek 1 dolara ulaşması daha az olasıdır. Bu nedenle, XRP sahipleri, yükseliş eğilimi dengelene kadar bir konsolidasyon dönemi gözlemleyebilirler.

Üstel Hareketli Ortalama: Günlük EMA’lar (20, 50, 100 ve 200) üzerinde yüksek işlem gören XRP fiyatı, aşırı alım durumuna işaret etmektedir.

Göreceli Güç Endeksi: Günlük RSI eğimi %72 ile yüksek bir seviyede olduğundan piyasa duyarlılığının oldukça yüksek olduğunu göstermektedir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin