featured

Litecoin, halving etkinliğine sayılı günler kala heyecan verici bir gelişme paylaştı! İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin, ağ işlemlerinde tarihi bir dönüm noktasına ulaştı. Blockchain, paylaştığı bir Twitter gönderisinde ağın 170 milyonuncu işlemini gerçekleştirdiğini söyledi.

Litecoin, son yedi haftada 10 milyondan fazla yeni işlem ekleyerek ağdaki büyümenin hızını net bir şekilde yansıttı. Bu, her hafta bir milyondan fazla işlemin gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Blockchain’in 11 yılı aşkın çalışma süresi tarihinde hiçbir zaman kesintiye uğramaması önemli bir ayrıntıdır. Bitcoin’in Dijital Altın olarak anıldığı yerde Litecoin ise Dijital Gümüş olarak adından söz ettirmektedir. Ayrıca 11 yıldan fazla zamandır kesintisiz çalışma süresinde sahip olan tek blockchain’dir.

Litecoin halving etkinliği yaklaşıyor

Proof-of-Work (PoW) kripto para birimlerinin tüm savunucuları için 2023’ün en merakla beklenen olaylarından biri LTC halving etkinliğidir.

Blockchain’in tarihindeki üçüncü yarılanma yaklaşıyor; İlk ikisi 2015 ve 2019’da gerçekleşmişti. Resmi Twitter hesabından yapılan bir duyuruya göre, yaklaşık 18 gün kalan etkinlik öncesinde beklentiler şimdiden artıyor.

12 Temmuz’da, zincir üstü analitik firması IntoTheBlock, LTC için arama trendlerinin yıllık yeni bir zirveye ulaştığını bildirmişti. Medya konularına atıfta bulunarak, yaklaşan halving etkinliğinin artan ilgi için önemli bir itici güç olduğuna inanılıyor.

Litecoin

OKLink’in analitik platformu, halving olayı için bir geri sayım yapmaktadır. Bu yazının yazıldığı sırada bu etkinlik için tahmini tarih 2 Ağustos’tur. Ayrıca, şu anda bu etkinlik için sadece 9,875 blok kaldı.

Litecoin madenciliği ödüllerini 6,25 LTC’den 3,125 LTC’ye düşürecek olan halving etkinliği net bir pozitiflik olarak görülüyor.

LTC, son 24 saat içinde marjinal bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 94,70 dolar civarında işlem görüyor. Yaklaşık 6,94 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan kripto para birimi, tüm kripto para birimleri arasında ise 12. sırada yer alıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin