featured

Popüler analist Cardano fiyat hedefini paylaştı: Tersine dönüş mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto yatırımcısı ve analisti Dan Gambardello, son YouTube videosunda Cardano (ADA) için bazı fiyat hedeflerini paylaştı. Gambardello’ya göre, ADA uzun bir yatay fiyat hareketi döneminde sıkışıp kaldı ve yatırımcılar arasında hayal kırıklığı yarattı.

Gambardello, ADA grafiğinin büyük bir kırmızı dikdörtgenle temsil edilen 0,30 ila 0,44 dolar arasında dar bir fiyat aralığıyla dokuz aylık bir konsolidasyon oluşturduğunu belirtti. Altcoin’in fiyatı bu aralığın dışına çıktıktan sonra hızla tekrar içine geri çekildi. Ancak Gambardello, ayı piyasası geçişleri sırasında bu tür uzun süreli yatay hareket dönemlerinin nadir olmadığını da ekledi.

Daily chart for ADA/USDT (Source: TradingView)

Cardano fiyat analizi: Yatay hareketten çıkış bekleniyor

Teknik analiz açısından Gambardello, ADA’nın günlük grafiğinin yakın zamanda düşen bir kama modelinden çıktığına dikkat çekti. Ancak, Ethereum rakibinin fiyatı 20 günlük hareketli ortalama direncini aşmak için mücadele ediyordu.

Gambardello daha sonra 0,35 dolar civarında kritik bir destek seviyesi olduğunu ve bu seviyenin altında bir kırılmanın 0,33 dolar aralığına doğru daha fazla düşüşe yol açabileceğini vurguladı. Böyle bir hareket, mevcut fiyat seviyesinden yaklaşık %9 ila %10 arasında önemli bir düşüş anlamına gelir.

Ancak Gambardello, ADA’nın yukarı yönlü hareket potansiyelini göz ardı etmedi. Cardano’nun destek bulup geri sıçraması durumunda, analist acil hedefin 0,44 ila 0,45 dolar civarında olacağına inanıyor. Uzun vadede ise 0,70 dolar veya daha yüksek bir hedefin potansiyel olarak mümkün olduğuna ve daha büyük bir yükseliş senaryosunun hâlâ devam ettiğine inanıyor.

Yazım sırasında Cardano, son 24 saatte %0,06’lık bir fiyat düşüşünün ardından 0,365 dolardan işlem görüyordu. ADA’nın haftalık performansı da kırmızıdaydı ve % -0,70 seviyesindeydi.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin