XRP'nin geleceği: Yakma oranının yükselmesiyle 100 dolarlık tahminler artıyor!
XRP'nin geleceği: Yakma oranının yükselmesiyle 100 dolarlık tahminler artıyor!

XRP’nin geleceği: Yakma oranının yükselmesiyle 100 dolarlık tahminler artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  XRP, günlük yanma oranında önemli bir artışla son kripto dalgasını sürdürüyor ve mevcut fiyatından %231,222’lik bir büyüme oranıyla 100 dolarlık tahminlere yol açıyor. Takma adı 24HRSCRYPTO olan kripto analisti, şaşırtıcı bir şekilde geçen ay sadece 247.016 XRP token’ının tedavülden kalıcı olarak kaldırıldığını bildirdi. Bu rakam, token fiyatının geleceği için iyimser bir tahminde bulunan ortalama günlük 8.233 token’ın yakılması anlamına geliyor.

Günlük yakma oranı ve potansiyel fiyat artışı

Günlük yakma oranı, sadece beş ay öncesine ait verilerle karşılaştırıldığında ortalama 2.800 XRP tokeniyken, şu anki yakma oranı bu sayıyı iki katından fazla artırdı. 24HRSCRYPTO, önümüzdeki aylarda günlük 5.000 veya 7.000 token’a yükselebileceğini tahmin ediyor.

Bununla birlikte, 24HRSCRYPTO’nun iddia ettiği gibi XRP’nin fiyatının yükseldiği durumlarda, günlük yanma oranının düşmesi muhtemeldir. Analistin görüşüne göre, mevcut durum göz önüne alındığında XRP’nin 100 dolarlık bir değere ulaşması kesin bir sonuç olarak görülüyor.

Geleceğe baktığımızda, Ripple Network’ün geleceği parlak görünüyor. Yükselen XRP yakma oranı ve potansiyel fiyat artışı, büyümeyi ve istikrarı sürdürme sinyali veriyor. Kripto piyasası gelişmeye devam ederken, yatırımcıların ve izleyicilerin XRP’nin ilerlemesini yakından takip etmeleri çok önemlidir.

cryptonewsland


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin