Ethereum'un etkileyici ralliye hazır olduğu iddia ediliyor: Analiste göre 4.000 dolara ulaşabilir!
Ethereum'un etkileyici ralliye hazır olduğu iddia ediliyor: Analiste göre 4.000 dolara ulaşabilir!

Ethereum’un etkileyici ralliye hazır olduğu iddia ediliyor: Analiste göre 4.000 dolara ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Takma adı “Bluntz” olan bir analist, önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum’un (ETH) etkileyici bir ralliye hazır olduğunu iddia ediyor. Bluntz, 2018’de Bitcoin‘in (BTC) düşüş piyasasının en düşük noktasını doğru bir şekilde tahmin etmesiyle tanınmıştır ve şimdi Ethereum’a yönelik bir bakış açısı sunuyor.

Ethereum’un potansiyel rallisi: Bluntz’un tahminleri ve analizi

Bluntz, Twitter’daki büyük takipçi sayısına sahip hesabından yaptığı bir paylaşımda, Ethereum’un düzeltme sürecini muhtemelen uzun bir zaman diliminde tamamladığını belirtiyor. Bu durum, düşüş piyasasının büyüsünü sonlandırabilir.

Bluntz, analizine dayanarak, 2023’ün geri kalanının Ethereum için parabolik bir yükselişe tanık olabileceğini düşünüyor. Eğer tahminleri doğru çıkarsa, önde gelen akıllı sözleşme platformu, performans açısından BTC’yi önemli ölçüde geride bırakabilir.

Bluntz’un tahminleri, Elliott Dalga teorisi adı verilen sofistike bir teknik analiz metodolojisine dayanmaktadır. Bu teori, herhangi bir yükseliş eğilimi gösteren varlık için beş dalgalı bir ralli öngörür ve genellikle üçüncü dalga en keskin yükselişi gösterir.

Bluntz’un grafiklerine bakıldığında, Ethereum’un böyle bir üçüncü dalga rallisinin erken aşamalarında olduğu görülmektedir. Eğer tahminleri doğru çıkarsa, Ethereum’un fiyatı yaklaşık olarak 4.000 dolar seviyesine yükselebilir, 2023 sonuna kadar.

Ethereum’a karşı Bitcoin (ETH/BTC) görünümüne de değinen Bluntz, paritenin 0,09 BTC’ye kadar yükselebileceğini ve bu da 2.750 dolarlık bir değere denk geleceğini öngörüyor gibi görünmektedir.

Bu raporun yazıldığı tarihte Ethereum’un işlem gördüğü fiyat 1.920 dolardır. Eğer Bluntz’un tahmin ettiği büyük dalgalanma gerçekleşirse, Ethereum’un kripto para manzarasındaki konumunu yeniden tanımlayabilir ve potansiyel olarak daha etkili dijital varlıklar için yeni örnekler oluşturabilir.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin