XRP Fiyat tahmini, xrp analiz, xrp güncel, xrp davası - Kripto Para Haber

XRP’nin 0,50 dolarlık ana seviyeye yaklaşmasıyla XRP fiyat tahmini – Sonrasında ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde kripto para piyasasındaki düzeltmenin ardından XRP fiyatı %2 düşerek 0,462049 dolara geriledi.

Altcoin’in mevcut fiyatı, bir haftada %11 düşmüş olsa da son 30 günde %8 ve 2023 yılının başından bu yana %35 artmış durumda.

Coin, Cuma günü yedi günlük düşük seviyesine (0,44383 dolar) düştükten sonra %4 yükselerek toparlanmıştı. Aşırı satım sonrası ivme kazanmasıyla, bu hafta 0,50 dolar seviyesini tekrar alması olasıdır.

Ripple-SEC davası da Altcoin’i hareketlendirebilecek ve önümüzdeki haftalarda sonuçlanması bekleniyor. Olumlu bir anlaşma veya özet hüküm getirebileceği için Altcoin’in yükselmesine neden olabilir.

XRP Grafiği

XRP Fiyat Tahmini

XRP Fiyat Tahmini, XRP güncel fiyat

Altcoin’in grafiği, coin’in tekrar yükselmeye başlamadan önce biraz daha düşmesi gerektiğini işaret ediyor.

Altcoin’in  göreceli güç endeksi (mor) 50’nin daha da altına düşerek sürekli kayıp gösteriyor. Bu da, RSI’nın 30’a yaklaştıkça XRP fiyatının düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

Benzer şekilde, XRP’nin 30 günlük hareketli ortalaması (sarı), hala 200 günlük ortalamasının (mavi) altına düşmediğinden, mevcut düzeltmenin sona ermesine birkaç gün veya hafta daha olabileceğini ima ediyor.

Öte yandan, hala yüksek olan 30 günlük ortalama, olumlu ivmenin devamını işaret ediyor olabilir ve bu da XRP’nin düşüşünden daha önce toparlanmasına yardımcı olabilir.

Ancak, son birkaç günde destek seviyesinin altına düştü ve mevcut 0,46 dolarlık seviyesini de kırabilir. Bu da daha fazla düşüşlere neden olabilir.

Balina uyarılarına dayanarak, büyük yatırımcıların hala XRP’yi borsalara taşıdığı görülüyor. Bu da daha fazla düşüşün mümkün olduğunu gösteriyor.

XRP, bahsi geçen Ripple-SEC davasının sonuna doğru ilerlemeye devam ediyor.

Avukat John E. Deaton, son zamanlarda, davasının 6 Mayıs’a kadar sona erebileceğini öngördü ve tüm önemli kanıtlar zaten sunulduğundan, sonun yakın olabileceğine dair inancını destekledi.

Davanın gözlemleyen birçok uzman, avukat Jeremy Hogan’ın da savunduğu gibi, Ripple’ın kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyor. Hogan, SEC’in, Altcoin’in alıcılarının Ripple ile bir yatırım sözleşmesine girdiğini kanıtlayamadığı önemli bir noktada başarısız olduğunu savunuyor.

Bu analizin doğru olduğunu varsayarsak, bu Ripple’ın olumlu bir sonuç elde etme konusunda çok iyi bir konuma sahip olmasını sağlar. Bu sonuç, Ripple’ın işine devam etmesine ve borsaların Altcoin’i listelemesine izin verecektir.

Eğer öyleyse, XRP tarihinin en büyük rallilerinden birini yaşamaya hazır gözüyle bakılıyor.

Davanın sonuçlanmasını takiben birkaç hafta içinde 1 doların üzerine yükselmesi muhtemel olacaktır ve daha geniş bir boğa piyasası onun mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.40 dolara ulaşmasına yardımcı olacaktır.

Ve bu ATH’nin Ocak 2018’de belirlenmesinden bu yana, XRP’nin telafi etmesi gereken çok kaybedilmiş zamanı olduğundan şüphe yoktur.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin