Shiba Inu, BONE nasıl alınır? BONE fiyatı nedir? BONE listeleme tarihi?

Shiba Inu: Dubai’nin önde gelen borsalarından biri, BONE için resmi listeleme tarihini duyurdu: 24 Nisan

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, son zamanlarda popülerlik kazanan bir kripto para birimidir ve BONE, Shiba Inu topluluğu tarafından geliştirilen bir diğer token’dır. Dubai’deki bir borsa, BONE token’inin resmi olarak listeleyeceği tarihi duyurdu. Bu, Shiba Inu hayranları ve yatırımcıları için önemli bir gelişmedir, çünkü BONE token’inin listelemenin ardından daha kolay bir şekilde erişilebilir hale gelmesi beklenmektedir.

Dubai’nin önde gelen borsalarından biri olan CetoEX, ShibaSwap’un token’i BONE’u bugün listelemeyi planladığını açıkladı.

Dubai merkezli hızla büyüyen bir borsa olan CetoEX, ShibaSwap’un token’i BONE’un resmi listeleme tarihi için duyuru yaptı. Pazar günü Twitter hesabı üzerinden yayınlanan resmi bir açıklamada, borsa BONE’u bugün listelemeyi planladığını doğruladı.

https://twitter.com/Cetoex/status/1650061532154433537?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1650061532154433537%7Ctwgr%5E169364f4dea522d28c7409858b53e94b27ec11b3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fthecryptobasic.com%2F2023%2F04%2F24%2Fshiba-inu-top-dubai-exchange-announces-official-listing-date-for-bone%2F

Birçok yatırımcının dikkatini çekebilecek Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin önde gelen borsalarından biri olan CetoEX, BONE’u UAE yatırımcılarına açık hale getirecek, bu da varlığın benimsenmesinde bir artışa ve daha büyük bir talebe neden olabilir. UAE, kripto inovasyonunu teşvik eden olumlu yasalar çıkarmasıyla Web3 merkezi olma konusundaki kararlılığını göstermeye devam ediyor.

CetoEX, bugün bir tweet attı ve BONE’a destek sağlamaya devam etme konusunda kararlı olduğunu teyit etmeye çalıştı. “BONE listelemesinden heyecanlanan kimler var?” diye sordu. Bu gelişme, SHIBA ve BONE destekleyenler arasında sevinç yarattı.

CetoEX’in BONE’u listeleyeceğini doğruladığı bir haftanın ardından bu son açıklama geldi. Varlık, borsanın bir sonraki listeleyeceği projeye ilişkin kullanıcıların görüşlerini araştıran bir ankette ilk sıraya yerleşmişti. CetoEX BONE’u listeleyeceğini doğrulasa da, o zamanlar resmi bir liste tarihi sağlamamıştı.

Shiba Inu; BONE, OKX anketi sırasında yükselişe geçti.

OKX borsası, kullanıcıların en sevdikleri altcoinler hakkında görüşlerini sormak için bir anket başlattı. Ankette Shiba Inu ekosistemine ait projelerden biri olan ShibaSwap’ın token’i BONE da yer aldı. Anketteki popülerliği, BONE’un fiyatının artmasına neden oldu.

Birçok kripto para yatırımcısı, BONE’un benzersiz özelliklerinin yanı sıra ShibaSwap ekosistemiyle ilişkisinden dolayı bu varlığa ilgi göstermektedir. OKX anketi, BONE’un popülerliğinde bir artışa neden oldu.

OKX borsasının Çin hesabında yapılan ayrı bir ankete göre, BONE şaşırtıcı şekilde, %62 oyla lider durumda. Anket başlatıldığından bu yana, OKX’in resmi cüzdanının raporlara göre BONE biriktirdiği ve varlıktan 1,61 milyon dolar değerinde topladığı bildiriliyor. Bu olumlu gelişmelerin ortasında, BONE ayılar karşısında geri dönüş yaparak CMC’nin en üst 500 token’ı arasında en yüksek kazanç sağlayan varlıklarından biri olarak konumunu sağlamlaştırdı. Varlık son 24 saatte %6.1 artarak $1.02 fiyatla işlem görmektedir.

thecyrptobasic.com

Shiba Inu, Shibaswap ve BONE nedir? | Kripto Para Haber

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin