xrp

XRP fiyat tahmini: Belirsiz piyasa hareketleri ortasında devam eden düzeltme 0,4 dolara ulaşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta 17 Ağustos’ta, XRP fiyatı günlük zaman dilimi grafiğinde büyük bir kırmızı mum yakarak sırasıyla 0,5948 dolar ve 0,4226 dolarlık büyük ve düşük bir değer kaybı yaşadı. Bu düşüş tüccarlar arasında kayda değer bir olumsuz duyguyu tetiklemiş olsa da fiyat hareketi hemen yana doğru gitti.

Dolayısıyla belirsizlik en büyük kripto para biriminin dalgalı fiyat davranışıyla ilişkilendirilebilir, XRP fiyatı düşüş eğilimli bir flama formasyonuna dönüşmüştür.

XRP günlük grafiğinde önemli noktalar

  • Üçgen yapı arasındaki aralık işlem yapılmayan bölge olarak işaretlenebilir.
  • 20-100 günlük EMA arasındaki düşüş eğilimi, piyasa katılımcıları arasındaki arz baskısını hızlandırabilir.
  • XRP’deki gün içi işlem hacmi 823,5 milyon olup yüzde 12,75’lik bir kayba işaret etmektedir.

xrp

Kararsız piyasa duyarlılığına yanıt olarak XRP fiyatı bir haftadan uzun bir süredir yatay seyrediyor. Dört saatlik zaman dilimi grafiğine bakıldığında, fiyat hareketinin iki yakınsak trend çizgisi içinde dar bir aralıkta hapsolduğu ve üçgen bir şekil oluşturduğu görülüyor.

Büyük bir düşüşün ardından bu üçgen kurulum bir düşüş flama formasyonunun oluşumunu gösterir. Basın saatine göre, XRP coin gün içi yüzde 0,51 kayıpla 0,523 dolardan işlem gördü.

Daha yüksek bir olasılık göz önüne alındığında, kripto para satıcılarının formasyonun alt desteğini kırması ve fiyattaki düşüş momentumunu hızlandırması muhtemeldir. Kırılma sonrası düşüş, altcoinin piyasa değerini yüzde 18,8 oranında düşürerek 0,422 dolarlık düşük seviyeyi tekrar ziyaret edebilir.

XRP alıcısı geri dönüş yapabilir mi?

Genel piyasa duyarlılığı ve fiyat davranışı satıcıları desteklerken alıcılar formasyonun üst trend çizgisini kırmaları hâlinde karşı atak yapma fırsatı yakalayabilir. Üst trend çizgisinden yükseliş yönünde bir kırılma, yükseliş momentumunu yoğunlaştıracak ve XRP fiyatında önemli bir yükseliş hazırlayacaktır. Ancak beklenen toparlanmanın daha iyi teyit edilebilmesi için 17 Ağustos’taki en yüksek seviye olan 0,5948 doların üzerinde kapanması gerekmektedir.

Üstel hareketli ortalama: 20 günlük EMA eğimi, yükseliş sıçramasına karşı dinamik direnç sunabilir

Ortalama Yön Endeksi: Günlük ADX eğiminin yüzde 31’e yükselmesi, satıcıların daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin