xrp
XRP yükselişinin arkasındaki 3 faktör

XRP, eToro’da devasa bir işlem hacmi görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bireysel yatırımcılar, ilerleme kapasitesi olan kripto boğa rallisi ve airdrop yaklaşırken dünyanın en büyük üçüncü kripto parası XRP ‘ye yığıldı.

eToro, Decrypt ile paylaştığı bir açıklamada, XRP ticaret hacminin Kasım ayında sosyal ticaret platformu eToro’da % 1,151’in üzerinde arttığını söyledi. Ölçümler, XRP’yi popüler uygulamada en çok işlem gören ikinci kripto para birimi yaptı.

En eski altcoinlerden XRP, kripto piyasasının çoğu yatırımcısı ve gözlemcisinin ilgi odağında kalmaya devam ediyor. Bu, son birkaç ayda Bitcoin’in sürekli artan fiyatları ile birleştiğinde, yatırımcıların altcoinlerde daha büyük pozisyonlar alması için bir ortam yarattı.

Büyüme, altcoinler arasında daha geniş bir yükselişin ve bir sonraki en çok kazanan arayışının ortasında geldi. EToro piyasa analisti Simon Peters, “Yatırımcılar başka yerlerde kazanç sağlamak ve çeşitlendirmek için alternatif kripto varlıklar ararken altcoinler volatil hareketlere sahne oluyor” dedi.

Rakamlar, yüzde olarak yatırımcılar için % 175’lik bir kazanç anlamına geliyor. Buna karşılık, Bitcoin nispeten daha küçük bir artışla (13.755 $ ‘dan mevcut fiyatı 19.023 $’ a) yükselirken, piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum, marjinal olarak % 53 oranında daha iyi getiri bildirdi (386 $’dan 593 $’a).

XRP’nin mükemmel performansının temel nedenlerinden biri, yakında piyasaya sürülecek olan Flare Network airdropu. Proje, kendisini diğer ağlara akıllı bir sözleşme köprüsü olarak tanıtıyor, bu da XRP sahiplerinin Polkadot veya Ethereum gibi projelerle başka araçlar kullanmadan veya XRP’yi başka bir varlıkla takas etmek zorunda kalmadan kolayca etkileşime girebileceği anlamına geliyor.

Ancak projenin, XRP fiyatıyla bağlantısı ne?

İlk kripto para tekliflerinden veya bir ön satıştan farklı olarak, Flare Network SPARK tokenlerini 12 Aralık’ta XRP sahiplerine bedava para dağıtacak. Bu, airdropu destekleyen Binance gibi popüler borsaların yanı sıra, XRP’nin satın alınmasını teşvik ediyor ve bu da fiyatları artırıyor.

Bu arada, XRP’nin çekici volatilitesi bir yana, Peters, kullanıcıları, kötü şöhretli kripto piyasalarında günlük ticaret yapmaya çalışmak yerine pasif yatırımlara bağlı kalmaları konusunda uyarıyor. “Yatırımcılara en iyi hizmeti, kriptoyu uzun vadeli bir yatırım olarak görerek sağlanacak” dedi ve “uğraşmanın” ve sakin kalmanın bir faydası olduğunu da sözlerine ekledi. XRP kullanıcıları buna dikkat etmek isteyebilir.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin