XRP, Bitcoin'i geride bıraktı! Yüzde 20 hakimiyet sağladı
XRP, Bitcoin'i geride bıraktı! Yüzde 20 hakimiyet sağladı

XRP, Bitcoin’i geride bıraktı! Yüzde 20 hakimiyet sağladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çığır açan bir gelişmeyle XRP, Bitcoin’i geride bırakarak kripto piyasasının en yüksek hacimli varlığı haline geldi. Akıllı veri portalı Kaiko’nun raporuna göre, geçen haftaki mahkeme kararından bu yana tüm kripto ticaret hacminin %21’i XRP’ye atfedildi.

XRP’nin bir güvenlik dışı olarak kabul edilmesi beklentisiyle yapılan beklenmedik duyuru geçen Perşembe günü yapıldı ve bu haber tüm endüstride şok etkisi yarattı. Bu istatistikleri daha da etkileyici kılan şey, XRP’nin sadece Bitcoin’e karşı kazandığı zafer değil, aynı zamanda birkaç gün içinde pazarın beşte birini ele geçirmesi oldu. Bu haberden sadece üç saat sonra, sadece Binance spot piyasasında yaklaşık iki milyar XRP tokeni işlem gördü.

XRP’nin yükselişi

İlginç bir şekilde, bu büyük başarıdan sadece bir gün önce, aynı Kaiko verilerine dayanarak XRP’nin ticaret hacmine göre üçüncü dijital varlık haline geldiği bildirilmişti. Bu yükseliş, yatırımcıların davanın yakında sonuçlanacağı beklentisiyle desteklendi ve beklentiler gerçekleşti.

XRP ticaretindeki bu büyük değişim, o sırada piyasada düşük oynaklık olmasına bağlanabilir. Bitcoin Oynaklık Endeksi (BVOL), Perşembe günü sadece 14,78 olarak ölçüldü ve Aralık, Nisan sonu ve Haziran aylarında görülen seviyelerle karşılaştırılabilir. XRP’deki dalgalanma haberlerinin ardından, BVOL değeri sonraki günlerde %5’ten fazla artarak önemli bir sıçrama yaptı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin