Öne çıkan Terra haberleri: Ağ geçici olarak durduruluyor!
Öne çıkan Terra haberleri: Ağ geçici olarak durduruluyor!

Öne çıkan Terra haberleri: Ağ geçici olarak durduruluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), kullanıcılarına zincirin yakın bir zamanda geçici olarak durdurulacağını bildirdi. Bu nedenle, Terra zinciri belirtilen süre boyunca kısmi bir kesinti yaşayabilir ve kullanıcıların buna hazırlıklı olmaları gerekmektedir.

Terra, Phoenix Yazılım Yükseltme Teklifi aracılığıyla büyük bir yükseltme olan Terra Core v2.4.0’ı alacak şekilde yapılandırılmıştır.

Terra topluluğu, Phoenix yazılım yükseltmesi v2.4’ü geçmek için oy kullanmış ve teklif zincir üzerinde onaylanmıştır. Prop 4737, Terra (LUNA) topluluğu tarafından %98,22 “Evet” ve %1,78 “Hayır” oyu ile onaylanmıştır. Toplam katılım %53,7 olmuştur.

Bir Twitter duyurusunda Terra, Terra Core’u v2.4’e yükseltme teklifinin kabul edilmesinin ardından zincirin 18 Temmuz saat 1:00’de olduğu tahmin edilen 5994365 blok yüksekliğinde duracağını bildirdi.

Terra’ya göre, uzun bir kesinti süresi beklenmemekte ve zincir belirtilen günde blok üretimine başladığında kullanıcılar güncellenecektir.

30 Haziran’da Terraform Labs, bir test ağı zinciri olan Pisco’yu yükseltmiş ve bazı değişiklikler uygulamıştır. Bu değişiklikler, Phoenix yazılım yükseltmesi v2.4 tarafından Phoenix-1 ana ağına dahil edilecektir.

Önde gelen bir kripto para borsası olan Binance, Terra (LUNA) ağ yükseltmesini desteklediğini açıkladı. 18 Temmuz’da, LUNA token’larının yatırılması ve çekilmesi bir saat önce, öğlen (UTC) durdurulacak. Ancak, ağ güncellemesi boyunca LUNA ticareti etkilenmeyecektir.

Yeni Terra 2.0 zincirinin yerli varlığı olan LUNA, yükseltme haberlerine olumlu yanıt veriyor. Bu yazı yazılırken, LUNA son 24 saatte %13,43 artarak 0,71 dolara yükseldi. Basın saatine kadar birkaç token’ın kayıp yaşadığı göz önüne alındığında, bu önemli bir gelişmedir. LUNA ayrıca son yedi günde de %23,64 değer kazanmıştır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin