featured

Stellar, yüzde 14’lük yükselişle Bitcoin’e meydan okuyor: XLM fiyatı yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, XLM gibi bazı altcoinler dışında geçtiğimiz haftalarda sürekli düşüş eğilimindeydi. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Coin (BNB) gibi piyasanın önde gelen dijital varlıkları pasif hareketlerini sürdürerek negatif tarafa yer aldı.

Bununla birlikte piyasa değerine göre ilk 20 kripto varlık tarafında sergilenen sıkıcı eğilimin ortasında, bir dijital varlık önemli pozitif büyüme ile ortaya çıktı. Özellikle CoinMarketCap’ten alınan veriler, Stellar Lumen’in (XLM) yedi günlük kümülatif performansında yüzde 14,8’in üzerinde artış kaydettiğini gösteriyor.

XLM haftalık grafiğinde boğa haçı formasyonu

XLM’nin yükselişi özellikle dikkat çekici, çünkü ilk 20 sıralamasındaki diğer tüm kripto para birimleri bir haftalık performanslarında negatif büyüme gösterdi. Kripto piyasası katılımcılarının son 24 saat içinde 130.266.260 dolar değerinde kripto para birimi alıp satmasının ardından XLM şu anda 0,1309 dolardan işlem görüyor.

 

Üstelik bu rakam, geçtiğimiz gün elde edilebilen işlem hacmine kıyasla yüzde 24,15’lik önemli bir artışı temsil ediyor. Bu ayın başlarında dijital varlık 24 saatlik bir zaman diliminde yalnızca yaklaşık 65 milyon dolarlık işlem hacmi gördü ve fiyatı 0,11 dolar civarındaydı.

Bu arada, önde gelen bir kripto analisti olan EGRAG CRYPTO’ya göre XLM, 1 dolar işaretinin üzerinde potansiyel bir artışa hazırlanıyor. Bir analiz tweetinde EGRAG, tahminin haftalık zaman diliminde bir Boğa Haçı oluşumuna dayandığına dikkat çekti. 21 Üstel Hareketli Ortalama ve 200 Hareketli Ortalamayı içeriyordu.

XLM

Belirtilen faktörlere dayanarak EGRAG önemli bir artış beklediğini ifade etmiştir. Analist özellikle bunun yaklaşık yüzde 500 olacağını tahmin etti. İlginç bir şekilde tweete eşlik eden grafik, bir sonraki Boğa çaprazının XLM’nin yükselişini kayda değer bir 1,10 dolara ulaşması için katalize edebileceğine dair umut verici işaretler sergiliyor.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin