featured

Kripto piyasası ayılara teslim: Bitcoin ve altcoin’lerin geleceği yeni haftada ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin’in fiyat performansı, varlığın her iki yönde de önemli bir hareket üretememesi nedeniyle yavaş bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz gün, piyasa liderinin net bir trend benimseyememesi sebebiyle gözde altcoin’lerin çoğu sert düşüşler yaşadı. En çok kayıp yaşayan altcoin’lerin başında ise Solana (SOL) vardı.

Bitcoin (BTC) 26,000 doların altında sıkıştı

Eylül ayı, en azından şimdilik BTC fiyat performansı açısından en heyecan verici ay olmadı. Kripto para birimi aya 11 haftanın en düşük seviyesi olan 25,350 dolara düşerek başladı. Bu düşük seviye Grayscale galibiyetinin ardından 28,000 doları aşan bir yükseliş hareketinin ardından geldi.

O zamandan beri Bitcoin yalnızca yaklaşık 500 dolar kazanmayı başardı ve Perşembe gününe kadar bir hafta boyunca hareketsiz kaldı. Bu noktada boğalar kontrolü ele aldı ve fiyatı birkaç yüz dolar kadar yukarı itti. Böylece fiyat, haftalık en yüksek seviye olan 26,400 dolara ulaştı.

Ancak son dönemdeki tüm fiyat artışlarında olduğu gibi bu artış da kısa sürdü ve kripto para birimi ivmesini neredeyse anında kaybetti. O zamandan beri Bitcoin 26,000 doların altında işlem görüyor ve son 24 saatte de bu durum değişmedi.

kripto para Bitcoin altcoin

Bitcoin’in piyasa değeri 500 milyar doların biraz üzerinde kalırken, altcoin’ler üzerindeki hâkimiyeti de hafif bir artışla %48,5’e yükseldi.

Solana (SOL) altcoin düşüşüne liderlik ediyor

Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin’lerden olan Ethereum, Binance Coin, Ripple ve Tron da bugün kırmızı renkte işlem görüyor. Hepsi ortalama %1 oranında değer kaybetti ve sırasıyla 1,620 dolar, 212 dolar, 0,5 dolar ve 0,08 dolar seviyelerinde işlem görüyorlar.

Dogecoin, Cardano, TONCOIN, Polkadot, Polygon, Litecoin ve Shiba Inu gibi diğer gözde altcoin’ler ise son 24 saat içinde %2-3 arasında düşüşler yaşadı. Solana, büyük altcoin’ler arasında en fazla düşüş yaşayan token oldu. Fiyat son 24 saat içinde %5 oranında bir düşüş yaşayarak 20 dolar seviyesinin altına geriledi.

Sonuç olarak, tüm kripto varlıkların kümülatif piyasa değeri bir günde 1,040 trilyon dolara düştü.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin