Web 3.0 tabanlı bu kripto paralar yükseliş potansiyeli taşıyor!
Web 3.0 tabanlı bu kripto paralar 2022'de yükseliş potansiyeli taşıyor!

Web 3.0 tabanlı bu kripto paralar yükseliş potansiyeli taşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Web 3, son birkaç aydır tartışmalı bir konu oldu. Destekleyenler, interneti değiştireceğine inanırken, karşıtları ise bunu bir heves olarak görüyor. Web 3.0, interneti merkeziyetsizleştirmeyi amaçlayan önemli bir kavramdır. İşte en iyi web 3.0 kripto para birimlerinden bazıları.

Basic Attention Token (BAT)

Basic Attention Token (BAT/USD), Brave tarafından geliştirilen bir kripto para birimidir. Brave, küçük bir tarayıcıdan sektördeki en hızlı büyüyen tarayıcılardan birine dönüştü. Brave’in arkasındaki konsept nispeten basittir. Web’i kullanırken gizliliğinizin korunmasını sağlayan bir tarayıcıdır.

Ayrıca, Brave, tüm can sıkıcı reklamları kapatan yerleşik bir reklam engelleyici ile birlikte gelir. Aynı zamanda, kullanıcılar reklam sistemine kaydolabilir ve Brave reklamlarını gördükleri için ödüllendirilebilir. Kullanıcılar bu reklam sistemine kaydolup reklam görmeye başladıkça BAT token kazanırlar. Brave, tarayıcıya ek olarak arama motoru, kripto cüzdan ve iletişim projesi gibi başka ürünler de geliştirdi.

Audius

Audius (AUDIO/USD), müzik akışı endüstrisinde bulunan bir Web 3 kripto para birimidir. Amerikalı ünlü müzisyenlerden Nas ve Jason Derulo tarafından desteklenen geliştiriciler, dünya çapında 5 milyondan fazla kullanıcısı olan bir müzik akışı platformu oluşturdu.

Müzisyenler ücretsiz platforma kaydolabilir ve dinleyici sayısına bağlı olarak ödüller alabilirler. Genellikle platformun yerel tokeni olan AUDIO kullanılarak ödüllendirilirler.

AUDIO fiyatı, 2020’deki en düşük seviyesinden %1300’den fazla artarak piyasa değerini 682 milyon doların üzerine çıkardı. Ağı daha fazla müzisyen kucakladıkça yükselmeye devam etme olasılığı var.

Ankr

Ankr Protokolü (ANKR/USD), geliştiricilerin platformlar oluşturmasına olanak tanıyan bir Web 3 altyapı platformudur. Düğüm altyapısını, staking ve Merkezi Olmayan Finansı (DEFI) birleştirir.

Ankr, geliştiricilere Web 3 uygulamaları oluşturmak için basit bir platform sunar. Örneğin, Ethereum, Avalanche, Fantom, Binance Smart Chain ve Polygon gibi sekiz zincire Uzaktan Prosedür Çağrısı (RPC) erişimi sağlayabilirler. Ayrıca onlara gerçek zamanlı verilere erişim, düğümünüzü ağa bağlama ve ANKR tokenleri kazanma yeteneği verir.

ANKR fiyatı 2022’deki en düşük seviyesinden yaklaşık %45 arttı ve geliştiriciler ağı kucakladıkça büyümeye devam etme olasılığı var.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin