Konsolidasyona giren bu altcoin kararsız! Hangi yöne gidecek?
Konsolidasyona giren bu altcoin kararsız! Hangi yöne gidecek?

Konsolidasyona giren bu altcoin kararsız! Hangi yöne gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı son birkaç gündür istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Bazıları varlığın yükselmeye devam edeceğini düşünürken, diğerleri yakında daha düşük destek seviyelere düşeceğini ve yükseliş ivmesini kaybedeceğini tahmin ediyor. Altcoin düşüşe geçerse fiyatın 100 doların altına inmesi muhtemel. Bu senaryonun gerçekleşmesi, trendin yukarı yöne dönmesini oldukça zorlaştırabilir.

50 günlük hareketli ortalama (MA) ile birlikte birkaç gün sallandıktan sonra, SOL’un kısa vadeli yükseliş eğilimi daha belirgin hale geldi. Varlık ayrıca son birkaç gün içinde 200 günlük MA seviyelerinden birçok kez yükseldi. Sonuç olarak, fiyat hareketi önemli bir olumlu dönüş gösteriyor.

Altcoin’de mücadele sürüyor

Mevcut paralel kanaldan önce Solana fiyatı da benzer şekilde konsolide edilmişti. Konsolidasyon nedeniyle fiyat, daha düşük desteğe doğru dramatik bir düşüş izledi. Mevcut durumda, altcoin aynı yörüngeyi koruyabilirse 120 doları görebilir. Bu noktada, fiyatı 116 dolar seviyesine geri çekebilecek küçük bir satış baskısı oluşması bekleniyor.

Konsolidasyona giren bu altcoin kararsız! Hangi yöne gidecek?

Solana’nın küçük bir konsolidasyonun ardından 120 dolar seviyesini ve paralel kanalı aşması bekleniyor. Altcoin için uzun vadeli tahmin, alıcılar ve satıcılar arasında şiddetli bir savaş anlamına gelen bir “Doji” mumu oluşturduğu için belirsizliğini koruyor. Bu durumlarda, oyunculardan birinin kısa süreli yokluğu bile diğerini önemli ölçüde etkileyebilir. Son zamanlarda, XRP fiyatları büyük bir ralli ile birlikte yükseldi. Sonuç olarak, XRP, piyasa değeri sıralamasında Solana ve Cardano’yu geride bıraktı.

CoinMarketCap’e göre, bugün altcoin SOL’un fiyatı 112,17 dolarda bulunuyor. 24 saatlik işlem hacmi ise 2.463.333.525 dolarda işlem görüyor. Solana son 24 saatte %1.20 değer kaybetti.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin