Twitter'ın yeni CEO'su Web3 ve kripto hakkında konuştu

Twitter’ın yeni CEO’su Web3 ve kripto hakkında konuştu: “İnanılmaz miktarda enerji görüyoruz”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’ın yeni CEO’su, şirketin 4. çeyrek kazanç duyurusunda Web3 ve kripto alanı hakkındaki fikirlerini açıkladı.

Jack Dorsey’in Kasım ayında CEO görevini bırakmasının ardından pozisyona atanan Parag Agrawal, bugün ilk kazanç duyurusunu yaptı. Agrawal, 4. çeyrek kazanç duyurusunda Web3 hakkında konuştu.

Twitter Web3’te “geliştirici enerjisi” görüyor

Kendisine gönderilen bir soruya yanıt veren Agrawal Web3 ve kripto sektörü ile ilgili şöyle konuştu:

“Kripto para birimini, DeFi projelerini ve en büyük blok zincirlerinin üzerine inşa edilen tüm merkezi olmayan teknoloji ve uygulamaları içeren daha geniş kripto ekosistemini düşünürseniz, fark ettiğiniz şey bu inanılmaz miktarda geliştirici enerjisidir.”

Agrawal, bu enerjinin “tüm internetin ekosistemde neler olup bittiğini öğrenmek için gittiği yer” olarak tanımladığı Twitter için bir fırsat yarattığını da sözlerine ekledi.

Parag Agrawal daha önce Twitter’ın CTO’suydu. CEO olarak atandığında, yöneticinin Twitter’daki itibarı hakkında bilgisi olan bir kişi şunları söylemişti: “Parag, Bluesky’nin (merkezi olmayan protokol projesi) ayrılmaz bir parçası, onun bir kripto inananı olduğunu söyleyebiliriz.”

Agrawal’ın yorumları, dev şirketin NFT pazar yeri OpenSea’nin API’sini kullanan bazı iPhone kullanıcıları için NFT profil resmi doğrulamasını başlatmasından birkaç hafta sonra geldi. Twitter profil fotoğraflarının yuvarlak yerine altıgen şeklinde gözükmesi NFT’nin doğrulandığını gösteriyor. İnsanlar bu altıgen profil fotoğraflarına dokunduğunda, NFT koleksiyonuyla ilgili tüm bilgileri görebiliyor.

Dev sosyal medya şirketinin bu hareketi karışık bir tepki aldı. Birçok NFT savunucusu hareketin NFT’leri ana akım haline getirebileceğine inanırken, NFT eleştirmenleri NFT’lerde gördükleri sorunlar nedeniyle şirketi yerden yere vurdu.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin