wallstreetbets
WallStreetBets Coin (WSB), CoinMarketCap'te 1 numara oldu!

WallStreetBets Coin (WSB), CoinMarketCap’te 1 numara oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni coin aniden CoinMarketCap sıralamasının en üstünde göründü, ancak WallStreetBets gerçekten kripto para piyasasına mı giriyor?

Reddit’in r/wallstreetbets alt kısmının etkisi, 29 Ocak’ta CoinMarketCap sıralamasının en üstünde yeni bir kripto para olarak göründükten sonra görünüşe göre kripto para alanına yayıldı.

WallStreetBets (WSB) olarak adlandırılan yeni kripto para, görünüşe göre son 24 saatte % 130’u aştı ve günlük 100 milyon dolarlık işlem hacmi ile yükseldi.

WallStreetBets (WSB) CMC’de . Kaynak: CoinMarketCap

Ancak, yeni coin, CoinMarketCap ekibi tarafından oynanan bir dizi şakanın sonuncusu gibi görünüyor. CMC’deki tokenin sayfası aşağıdaki mesajı içeriyor:

Tüm UR MeMes R bize ve Charmander-marth’a aittir !! 11. Alfa ve ana beta arıyoruz. Lütfen bunun bir şaka olduğunu ve böyle bir varlığın bulunmadığını unutmayın. Benzer şekilde adlandırılmış projeler görürseniz, lütfen gerekli durum tespiti yapın ve karıştırmayın.

Charmander-marth referansı, Socia Capital CEO’su Chamath Palihapitiya’nın r/wallstreetbets tarafından başlatılan kısa dönemdeki Gamestop (GME) hisselerinin başarılı ticareti ile ilgili olarak CNBC tarafından röportaj yaptığı bir YouTube videosuna bağlanıyor.

Kripto paranın CMC sayfası, Gamestop destanının kısa bir zaman çizelgesini sunarak, short squeeze (dipten devamlı satış yapmak suretiyle varlığın fiyatını yükselterek short (satış) pozisyonu alanların maliyetini yükseltmek) taktiğini anlatıyor. Bunun üzerine Robinhood ticaret uygulaması üzerindeki etkisinden dolayı platform, GME ve AMC, Nokia ve Blackberry dahil olmak üzere diğer birkaç hisse senedi için perakende ticaretini askıya aldı.

Kripto paranın whitepaper bağlantısı, @MuzlM_Trader’ın Twitter sayfasına bağlanmış durumda. Bu hesapta dikkat çeken şey ise Chamath Palihapitiya’nın CNBC’deki haberi.

Sub reddit’in kripto para birimi alanı üzerindeki etkisi, spot fiyatında % 570’lik bir artışın ardından kısa bir süre için piyasa değerine göre ilk 10’a giren Dogecoin (DOGE) tarafından başlatılan fiyat artışında da görüldü. DOGE’nin dalgalanması da Reddit’ten yönetildi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin