31 Mart Graph Analizi : GRT yeniden yükseliş ivmesine girecek mi?
31 Mart Graph Analizi : GRT yeniden yükseliş ivmesine girecek mi?

Popüler altcoin Bitcoin dahil olmak üzere yeni blok zinciri entegrasyonlarını araştırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto girişimi Graph, Bitcoin, Polkadot ve NEAR dahil olmak üzere ek katman-bir blok zincirleri için destek sağlamayı araştırdığını duyurdu.

Verilerin sorgulanması

Graph’in ana ağda piyasaya sürülmesinden bir ay sonra gelen potansiyel entegrasyonlar, başlangıçta Ethereum, IPFS ve POA dahil olmak üzere mevcut desteklenen zincirler listesine eklenecek. Graph hizmeti, birçok blok zincirinde verilerin sorgulanmasını sağlıyor.

Örneğin, Bitcoin entegrasyonu, ikinci katman Bitcoin projesindeki geliştiricilerin Ethereum’dan ihtiyaç duydukları bazı verileri veya entegre olan diğer katmanları kullanmalarına izin veriyor.

Graph’in bu ilk katmandaki entegrasyonları, geliştiricilerin uygulamalarını oluşturmak için her bir entegrasyonun en iyi özelliklerini kullanmalarına olanak tanıyacak.

The Graph Foundation Direktörü Eva Beylin,”Mainnet’i başlattıktan sonra, Web3 ekosisteminin yukarı doğru yörüngesini hızlandırmaya çalışıyoruz. Bu, hangi Katman 1 blok zincirini geliştirdiğinizden bağımsız olarak, bir alt grafik oluşturabileceğiniz ve zincirlerdeki verilere kolayca erişebileceğiniz anlamına geliyor. Bunun, bir sonraki aşamanın kilidini açmanın önemli bir parçası olduğunu düşünüyoruz. Gelişme aynı zamanda merkezi olmayan internette yenilik dalgası”  ifadesini kullanıyor.

Girişime göre, yeni birinci katman entegrasyonlarının, topluluğun ilgisine ve katılımına bağlı olarak önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin