Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Veteran trader Tone Vays açıkladı: Bitcoin dibi gördü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Deneyimli trader Tone Vays, BTC’nin bu ayın başında 3.700 dolara ulaşarak dibi gördüğünü iddia etti. Vays’e göre Bitcoin artık yeniden bu seviyelere dönmeyecek.

Tone Vays: “Bitcoin artık 3 bin dolar seviyelerine dönmez.”

YouTube’da yayımlanan Trading Bitcoin serisinin 29 Mart’taki son bölümünde Vays, daha önce,  BTC/USD’nin 2019 zirvesinin %20’sinde, yani 2.800 dolar seviyesinde dip yapmasını düşündüğünü belirtti. Ancak Vays’e göre artık bu seviyeye düşmek pek mümkün değil.

BTC 2.800 dolar seviyesine düşse bile bunun ancak mayıs ayındaki halving’den önce gerçekleşebileceği için BTC’nin uzun vadeli perspektifini bozmayacağını iddia eden Vays, halving’den sonraki çöküşlerin çok daha kötü sonuçları olabileceğini söyledi.

Vays artık Bitcoin’in daha düşük seviyelere geri dönmeyeceğini düşünüyor.

12 Mart’taki çöküşten bu yana tatmin edici bir grafik çizen BTC, iki haftalık iyileşme sürecinde neredeyse %90 değer kazandı.

“BitMEX çökmeseydi BTC 2.800 dolara düşerdi.”

Önde gelen türev borsası BitMEX’in çökmesinin iyi bir şeye sebep olduğunu söyleyen Vays, eğer BitMEX çökmeseydi Bitcoin için çöküşün 2.800 dolara dek süreceğini iddia etti.

BitMEX çökmeseydi satışlar hızlanacaktı.

cointelegraph

Veteran yatırımcıdan umutları yeşerten Bitcoin tahmini: Rekor geliyor!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin