featured

VeChain (VET), VeWorld mobil cüzdan lansmanını duyurdu: Ne gibi yenilikler getirecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – VeChain blockchain protokolü, yeni lansmanı ile bir dönüm noktasına ulaşmanın heyecanı içinde.

VeChain, yeni mobil cüzdanı VeWorld’ün resmi lansmanını bir tweet ile duyurdu. Blockchain, geliştiricilerinin VeChain’in cüzdan altyapısına yeni bir kalite düzeyi getirme yönündeki büyük çabalarının sonuç verdiğini paylaştı.

Yeni başlatılan VeWorld mobile, çeşitli kripto cüzdan yeteneklerine sahip. Ekip mevcut yenilik ile VeChain ekosisteminin kalitesini ve kullanışlılığını artırmayı hedefleyen daha birçok iyileştirmenin sadece başlangıcı olduğunu iddia ediyor. VeWorld cüzdanı, büyük bir blockchain standardına karşılık gelen WalletConnect entegrasyonunu içerir.

Ayrıca VIP-180 token’ları (VeChain’in yerel token standardı), VeWorld ilekolayca görülüp yönetilebiliyor. Bu da kullanıcıların varlık gönderip almasına olanak tanıyor.

Bu lansmanda ilk kez özel token sözleşmeleri ekleme olanağı da tanıtıldı. Ayarlar menüsüne kullanıcılar için bir ücret delegasyonu da eklendi.

VeChain (VET) VeWorld

VeWorld’ün bir diğer önemli yeniliği, kullanıcıların koleksiyonlarının cüzdandaki bir sekme aracılığıyla herhangi bir zamanda doğrudan görüntülenmesine olanak tanıyan yerel bir NFT görüntüleyicisidir.

Sırada ne var?

VeChain, yakın zamanda başlatılan mobil cüzdan için gelecek büyük güncellemelerin tanıtımını yaptı. Yükseltmelerin düzenli olarak yayınlanacağını, VeWorld kullanıcı ara yüzünde yeni özellikler ve iyileştirmeler sunacağını da belirtti.

Blockchain, piyasaya sürülmesinin duyurulduğu bir blog yazısında, teknolojik yol haritasının şirket içi yaratımlar ve diğer popüler blockchain’lerden uyarlamalar da dahil olmak üzere, zamanı gelince ortaya çıkacak özelliklerle dolu olduğunu belirtti.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin