featured

Solana (SOL) kritik dirençte reddedildi: Boğaların bir kez daha denemek için yeterli gücü var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), 20 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başarmıştı. Ancak, 20,50 dolarda ağır bir dirençle karşılaştı ve yeniden düşüş yaşadı.  Fiyat şu anda bir düzeltme aşamasında ve 19 dolarda bulunan desteği koruyamaması durumunda aşağı yönlü harekete devam edebilir.

Solana SOL

Solana (SOL) kritik direnci yeniden ziyaret etti

Kripto analistleri, fiyatın 19 dolarda bulunan desteği korumasının çok önemli olduğunu düşünüyordu. Sonuç olarak SOL, bu seviyeyi koruyamadı ve düşüşe devam etti.

Boğalar 17,50 dolar yakınında yeniden ortaya çıktı ve 17,36 dolardaki düşük seviyeden yeni bir artış başladı. Bu yukarı yönlü hareket sonucunda SOL fiyatı 20 doların üzerine çıktı. Ancak yine de 20,50 dolardaki direnci kırmayı başaramadı.

20,53 dolar civarında bir yüksek seviye oluşturulmasının ardından Solana yeniden düşüşe geçti.  Ancak fiyat hâlâ piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum gibi 50 SMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor.

Ayrıca 4 saatlik grafikte 19,50 dolara yakın destekle büyük bir yükselen kanal oluşmuş durumunda. İlk büyük destek, 19,50 dolarlık kanal trend çizgisinin ve 50 SMA seviyesinin yakınında bulunuyor.

19 dolar seviyesinin altında bir kapanış gerçekleşmesi durumunda SOL, bir sonraki destek olan 18 dolara düşüş yaşayabilir. Daha fazla kayıp yaşanması durumunda ise 17,50 dolara doğru aşağı yönlü hareket devam edebilir.

Yükseliş gelebilir mi?

Öte yandan, gözde altcoin’in fiyatı 19,50 dolar veya 19 dolar seviyelerinin üzerinde kalabilirse yeni bir yükseliş hareketi başlayabilir. Başlayacak yukarı yönlü hareket, fiyatı ilk direnç olan 20,20 dolara kadar yükseltebilir. Ancak daha önce de reddedilen 20,50 dolardaki direnç yeniden güçlü bir duruş sergileyebilir. Dolayısıyla 20,50 dolar seviyesinin üzerinde bir hareket büyük bir yükselişin kapılarını açacaktır.

Bir sonraki kilit direnç ise 22 dolar bölgesine yakın. 22 doların üzerinde net bir hareket olursa Solana 25 dolardaki dirence doğru yükselebilir.

Sonuç olarak Solana, bir kez daha 20,50 dolardaki dirençten geri çekildi. Eğer boğalar 19 dolardaki desteği koruyamazsa daha fazla kayıp yaşanabilir. Ancak 20,50 doların kırılması durumunda ise büyük bir yükseliş başlayabilir.

CoinChapter


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin