Ethereum fiyatında balinaların eylemleri endişe yaratıyor: 1.600 dolar seviyesi kaybedildi!
Ethereum fiyatında balinaların eylemleri endişe yaratıyor: 1.600 dolar seviyesi kaybedildi!

Ethereum fiyatında balinaların eylemleri endişe yaratıyor: 1.600 dolar seviyesi kaybedildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zincir üstü analiz sağlayıcısı Lookonchain, son saatlerde büyük bir sahip ya da balina tarafından büyük bir ETH değişimi yaşandığını bildirdi.

Büyük bir ETH balinası Binance kripto borsasından toplam 8.17 milyon dolar değerinde 5.040 ETH çekti. Lookonchain’e göre, balina 5 Eylül’den bu yana Binance’ten 40 milyon dolar değerinde 24.548 ETH çekti ve ortalama para çekme fiyatı 1.631 dolar oldu.

Bir borsaya varlık yatırmak genellikle satma isteğini gösterirken, para çekmek biriktirmeyi gösterebilir.

Lookonchain’e göre başka bir balina 19 Eylül’de Binance, OKX ve KuCoin’e 30.000 ETH (neredeyse 50 milyon dolar) gönderdi.

Bir dizi hamlede, iki yıldır uykuda olan bir balina uyandı ve 16.5 milyon dolar değerinde 10.000 ETH’yi dışarı aktardı. Günler sonra balina, üç farklı adres aracılığıyla Binance, OKX ve KuCoin’e 16.5 milyon dolar değerinde 10.000 ETH yatırdı. Balina daha sonra 16.5 milyon dolar değerinde 10.000 dolarlık ETH daha gönderdi.

ETH’nin borsalara yaptığı son hamlede, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin Salı günü 300 ETH’yi (yaklaşık 493.000 dolar) Kraken’e taşıdı.

Hareketin etkisi ETH fiyatında görüldü. Bunun nedeni, piyasa katılımcılarının balinaların zincir üzerindeki eylemlerine çok dikkat etmeleri, çünkü iyi bilgilendirilmiş olarak kabul edilmeleri ve piyasa üzerinde bir etkiye sahip olmalarıdır.

Ethereum 1.600 dolar seviyesini kaybetti ve şu anda günlük olarak daha düşük işlem görüyor. En son fiyat düşüşü, balinaların ya da büyük sahiplerin ETH’yi kripto borsalarına taşıyarak potansiyel fiyat düşüşleriyle ilgili endişeleri artırmasının ardından geldi.

ETH son 24 saat içinde %2,69 düşüşle yazı yazıldığı sırada 1.583 dolara geriledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin