Uzun vadeli Bitcoin tahminleri: Analistler yeni zirvelere işaret ediyor!
Uzun vadeli Bitcoin tahminleri: Analistler yeni zirvelere işaret ediyor!

Uzun vadeli Bitcoin fiyat tahminleri: Analistler yeni zirvelere işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, 30.000 dolar seviyesinde bir dirençle karşılaştı ve şu anda 28.566 dolar seviyesinden işlem görüyor. Nisan ayı boyunca, dünyanın en büyük kripto para birimi BTC, bu direnç seviyesi ile karşı karşıya kaldı ve şu anda yatay bir seyir izliyor. Ancak, lider kripto para birimi, bu yıl makro olaylara ve bankacılık krizine karşı direnç göstererek geleneksel finansal sistemlere karşı gerçek bir koruma sağladı. Halving etkinliği bir yıl içinde gerçekleşecek ve tarihsel verilere göre Bitcoin, potansiyel olarak yeni zirvelere ulaşabilir.

BTC yeni zirvelere ulaşma potansiyeline sahip

Bloomberg’den elde edilen veriler, son on yılda Bitcoin’in dört aylık bir galibiyet serisini takiben sonraki yılda ortalama %260 artış gösterdiğini gösteriyor. Bu da BTC’nin fiyatının 100.000 dolara kadar çıkabileceği anlamına geliyor. Ayrıca, Bitcoin’in güçlü toparlanması ve küresel makro olaylara karşı dayanıklılığı nedeniyle, analistler Bitcoin’in önümüzdeki yıllarda fiyat artışı göstereceğine inanıyorlar.

Standard Chartered analistleri, BTC fiyatının 2024 sonuna kadar 100.000 dolara ulaşmasını beklerken, BCA Research, Bitcoin’in uzun vadede altının kısmen yerini alabileceğini öne sürüyor.

Kripto para birimleri likidite için paratoner

CMC Invest Singapore başkanı Christopher Forbes:

“Kripto para birimleri için en büyük avantajlardan biri, likidite için paratoner olmalarıdır. Likidite piyasaya geri döndükçe, kripto para birimleri iyi ticaret yapmaya devam edecek.”

Piyasa analistlerine göre, BTC’in dayanıklılığı ve potansiyeli oldukça yüksek ve yaklaşan halving olayı da fiyatın artmasına yardımcı olabilir. Özellikle son bankacılık sektörü krizi, BTC’nin merkezi olmayan ve güvenilir bir dijital varlık olarak kullanım durumunu yeniden inşa etmesine yardımcı oldu.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *