Ünlü analist, Bitcoin için sıra dışı tahminlerde bulundu! 30.000 dolara yükseliş mi geliyor?
Ünlü analist, Bitcoin için sıra dışı tahminlerde bulundu! 30.000 dolara yükseliş mi geliyor?

Ünlü analist, Bitcoin için sıra dışı tahminlerde bulundu! 30.000 dolara yükseliş mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin’in değerindeki dalgalanmaların ortasında, Kasım 2022’deki kripto düşüşünü doğru bir şekilde öngören ünlü bir analist yeniden dalgalar yaratıyor. Bitcoin (BTC) bu hafta başında 25.000 dolarlık desteğin altına keskin bir düşüş yaşarken, DonAlt olarak bilinen bu takma isimli stratejist, pazara geri dönmeye karar verdi ve öngörülerini geniş kitlesine açıkladı.

DonAlt’ın stratejik BTC tahminleri

Kripto paranın dalgalı eğilimleriyle karşı karşıya kalan DonAlt, Bitcoin’e tekrar yatırım yapmayı seçmeden önce iki potansiyel yolu açıkladı. Bir giriş noktasının 26.000 dolar civarında haklı gösterilebileceğini varsaydı. Bu varsayımın başarısız olması halinde, zararı durdurma seçeneğinin tetiklenebileceğini ve böylece 19.000 dolar civarında yeniden giriş yapılabileceğini öne sürmüştür. DonAlt’ın dikkatli de olsa Bitcoin satın alma kararı, beklemenin onu ideal bir giriş noktasından mahrum bırakabileceği sezgisinden kaynaklanıyor.

DonAlt, spekülatif gidişatının piyasayla uyumlu olması halinde, 30.000 dolar bölgesinin üzerine çıkacak hedeflerle önemli bir kâr bekliyor. Ancak tüm spekülatif girişimlerde olduğu gibi bunun da diğer tarafı var. Bitcoin’in değeri şu anki değerinin yaklaşık %5 altına düşerse, DonAlt bir “uygun kapitülasyon” senaryosu öngörüyor.

Ticaret dünyasında “kapitülasyon”, potansiyel iyileşme umudunun kaybedilmesi nedeniyle, genellikle fiyatların en düşük olduğu bir noktada kişinin varlıklarını satması anlamına gelir. Bunu tercüme eden DonAlt, 24.900 dolar sınırını aşarak Bitcoin’in değerlemesini şaşırtıcı bir şekilde 20.000 dolara düşebilecek potansiyel bir düşüş konusunda uyarıyor.

Mevcut Bitcoin ticaretinin yaklaşık 26.342 dolar seviyesinde olmasıyla kripto topluluğu bunu dikkatle izliyor. DonAlt, yükseliş iyimserliği ile düşüş eğilimi olasılığı arasında dengede kalıyor ve bu da kripto pazarının öngörülemez doğasını doğruluyor.

ethnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin